Sony barsler med smidig og mobil alt-i-en-pc

Lover kompromisløs pc-oplevelse i et skærmformat, der ellers har været forbeholdt tablets og netbooks

(Foto: PR)
(Foto: PR)

En tablet er nem og praktisk til mange opgaver, men der er stadig ting, der gøres lettere på en 'rigtig' computer. Hvis man ikke kan vælge, om man skal købe en tablet eller en fuldblods-pc, mener Sony derfor, at svaret er 'begge dele'.

Firmaets barsler nu med en computer, Vaio Fit 11A, der kan vende vrangen ud på sig selv, og bruges som laptop, tablet og filmfremviser, afhængigt af, hvordan man vender og drejer skærmen.

Læs også: Marco Polo på Netflix

Står der noter eller tegnede skitser på menuen, kan skærmen vendes rundt, så computeren optræder som en (stor) tablet. Der medfølger en trykfølsom pen til at tegne og skrive på skærmen. Vaio Fit 11A kommer desuden med Adobe Photoshop Elements 12 præinstalleret, så du kan slå dine kreative evner løs.I tablet-mode kan man bladre i netnyhederne med fingeren eller den medfølgende pen, mens man nyder sin kaffe. (Foto: PR)
I tablet-mode kan man bladre i netnyhederne med fingeren eller den medfølgende pen, mens man nyder sin kaffe. (Foto: PR)


Skærmformatet er på beskedne 11,6 tommer, og tykkelsen er knap 2 cm på det tykkeste sted, så den fylder ikke meget i tasken. Det er den hidtil mindste model i Vaio Fit-serien, som alle har vendbar skærm.Også når Vaio Fit bruges som fremviser, er der plads til kaffekoppen ved siden af 11,6"-skærmen. (Foto: PR)
Også når Vaio Fit bruges som fremviser, er der plads til kaffekoppen ved siden af 11,6"-skærmen. (Foto: PR)


Læs også: ASUS går ind på smartphone-markedet