Huawei viser fed, flad 4G phablet

CES 2014: Phablet med 4G, 6,1-tommers skærm og solidt batteri

(Foto: PR)
(Foto: PR)

Kinesiske Huawei er med Ascend Mate 2 med på 'phablet'-trenden, altså med enheder, der størrelsesmæssigt er en mellemting mellem en telefon ('phone') og tablet.

Læs også: Kileformede tv-topmodeller fra Sony

I følge Huawei er det en enhed, som gør det let at redigere billeder og arbejde, mens man er på farten. Firmaets egne Emotion UI-brugerflade skal gøre det let at bruge den med en hånd, trods skærmstørrelsen.(Foto: PR)
(Foto: PR)


- Med Huawei Ascend Mate 2 4G bringer vi fordelene ved lynhurtig netadgang ud til folk alle steder, sagde Colin Giles, som er næstformand i Huaweis forbrugerelektronik-division ved præsentationen. Han fortsatte:

- Ascend Mate 2 er fyldt med funktioner til den mobile generation, som vil have underholdning, uanset hvor de befinder sig. Så som muligheden for at downloade fotoalbums på få sekunder og bruge dem i deres smartphone, der funger som mobilt kontor.

Læs også: Samsung vil overtage hyggekrogen

På grund af den 6,1 tommer stor skærm er det muligt at arbejde med dokumenter, fotos og film. Phabletten er udstyret med et 13 megapixel kamera og F2,0-objektiv, så man kan tage billeder under dårlig belysning.(Foto: PR)
(Foto: PR)


For at få hurtig netadgang er der 4G LTE Cat4, som klarer hele 150 Mbit/s. Processoren er en 1,6 GHz quad-core, og batteriet er på 4050 mAh. Det giver i følge Huawei en 30 procent længere batteritid end konkurrenterne, og er for eksempel nok til en halv dags surf på nettet.