Her skal du købe din iPhone 5

Der er prisforskelle på helt op til 46 procent afhængigt af, hvor du køber din nye iPhone, viser sammenligninger af priser på telefoner og mobilpakker

Ved at kende dit eget mobilforbrug kan du hurtigt finde ud af hvilket mobilselskab, der kan tilbyde dig den bedste pakke, hvis du vil købe iPhone 5.
Ved at kende dit eget mobilforbrug kan du hurtigt finde ud af hvilket mobilselskab, der kan tilbyde dig den bedste pakke, hvis du vil købe iPhone 5.

iPhone 5 er på gaden i Danmark, og samtlige telebutikker, der forhandler den, var i går belejret med ivrige Apple-fans, der ikke kunne vente med at få fingrene i det lille nye vidunder.

iPhone-fans trodser regnen: Venter gerne 18 timer

Men det er ikke ligegyldigt, hvilken butik man vælger at stille sig i kø ved. Der er nemlig store forskellige på den samlede pris på telefon og mobilabonnement, afslører sammenligninger af de seks store teleselskaber. Og alt efter dit behov kan der være mange penge at spare

Dyr eller dyrere
Vi har sammenlignet teleselskabernes aktuelle salgspriser på iPhone 5 og priserne på tilhørende mobilpakker. Med hjælp fra TelePrisTjek.dk har vi udregnet, hvad danskerne i gennemsnit ender med at betale for både iPhone 5 og mobilforbruget i løbet af 24 måneder.

TelePrisTjek.dk tager i beregningerne udgangspunkt i et abonnement, der passer på det forbrug, som den typiske dansker i dag har - med andre ord er det ikke nødvendigvis det abonnement, som teleselskaberne selv fremhæver som 'det billigste', der er med i vores liste.

Læs mere om prissammenligningen af iPhone 5 her

Og udregninger afslører store forskelle.

Har du tænkt dig at investere i en iPhone 5, skal du derfor se dig for, før du handler. For uanset om du vælger den med 64, 32 eller 16 GB, kan der være ret store prisforskelle. Ved at kende dit eget mobil- og databehov, kan du hurtigere regne ud, hvad der er den bedste - og billigste - aftale for dig.

Herunder kan du se priserne fra de seks store teleselskaber på den nye iPhone og en bindingsperiode på seks måneder.

Beregn selv her, hvor du får den billigste mobilpakke, der passer til dine behov