Disse Android-apps forlænger batteriets liv

Mobiltelefoner bliver bedre, men batteritiden bliver ikke bedre - her er 10 apps, der hjælper med at forlænge batteritiden

Selvom batterierne i vores Android-telefoner bliver større og større, bliver deres levetid ikke synderligt længere.

Det skyldes flere ting, dels at mængden af opgaver, telefonerne har kørende i baggrunden bliver større, og dels at processorerne i telefonerne bliver kraftigere og derfor bruger mere strøm, skriver Mobil.nu.

Denne dårlige vane stjæler batteritiden på din mobil

Det skyldes også, at de fleste nye mobiltelefoner har skærme på omkring 5 tommer. Og mange af dem med høj opløsning, samtidig med at vi er online hele tiden med 4G eller Wi-Fi. Den slags sluger meget batteri.

Men der findes en række apps, der kan hjælpe dig med at forlænge batteriets levetid. De kan også bruges til at finde ud af, hvad det egentlig er, der spiser alt dit batteri.

Vi ser på 10 af de bedste apps, der forlænger batteritiden på din mobil.

LÆS OGSÅ: Google har solgt 20 millioner Chromecast

 

Battery Life Repair Pro

Hvis du downloader Battery Life Repair Pro kan du optimere din telefon, så den holder batteri i længere tid. Den kan nogenlunde det samme som de andre apps og stopper apps, der bruger for meget ram eller strøm, samt slukker for ting, hvis de ikke er i brug.

 

Snapdragon BatteryGuru

Det er Qualcomm, der står bag denne app. De er en af de førende producenter af processorer til mobiler, og denne app skal lære dig at bruge din telefon bedst muligt, samt at optimere den, så du får mest muligt ud af dit batteri.

Det foregår ved, at den analyserer dit batteriforbrug og standser nogle apps, du ikke bruger, hvilket vil spare batteri i det lange løb. Og du behøver slet ikke slå nogen funktioner i din mobil fra.

LÆS OGSÅ: OnePlus 3 får batteri på 3.000 mAh

 

Avast Battery Saver

Avast kender mange fra deres antivirus-software, der kan fås til PC og Android. Men de har altså også en app, der hjælper med at spare batteri.

Her kan du skabe forskellige profiler, så du kan sætte den til at være mere fremme i skoene med at spare batteri, når du er hjemme eller om aftenen, og mindre aktiv om dagen, når du er på arbejde. Det er også hurtigt at lukke apps, der kan bruge en masse af dit batteri eller RAM.

 

PowerPRO – Battery Saver

PowerPro har en ret fed feature, hvor du med ét tryk kan optimere dit batteri. Det gør med andre ord, at du meget hurtigt kan optimere din smartphone eller tablet, så den bruger mindre batteri.

Supersmart, hvis du gerne vil rydde ud i ting, der måske bruger mere kraft og sluger mere batteri, end det er nødvendigt. På den måde er der stadig batteri tilbage sidst på dagen.

LÆS OGSÅ: Hvilken mobil er mest robust - Galaxy S7 eller HTC 10?

 

Clean Master (Boost & AppLock)

Denne app kan flere ting. Cheetah Mobile, der står bag appen, kalder den en schweizerkniv af en app, der kan holde din enhed ren og kørende som smurt i olie.

En af dens spidskompetencer er at få ekstra batteritid i din telefon. Den analyserer, hvad du bruger batteri på, og standser de apps, der ikke bliver brugt, hvilket sparer på dit batteri. Du kan også hvidliste bestemte apps som Gmail, Hangouts og flere andre.

 

Power Battery – Battery Saver

Op til 60 procent mere udnyttelse af dit batteri, lover Power Battery. Det bliver gjort ved at slukke nogle features, samt at analysere hvad det er, der kører i baggrunden og bruger dine ram.

Er der apps og tjenester, der kører og bruger store mængder ram, uden at det egentlig er nødvendigt, vil Power Battery slå dem fra og spare dig for en masse batteriforbrug.

LÆS OGSÅ: The Pilot – headsettet der automatisk oversætter alle sprog

 

Cleaner & Booster for Android

Denne app minder om Clean Master, som vi havde højere oppe på listen, og den kan også rense ud og forbedre dit batteris levetid. Der er en hel del batteri at spare ved at lade den lukke de apps ned, som du ikke bruger, eller dem der sluger en masse batteri.

Du kan også vælge mellem en række batteriprofiler for at få det bedste setup i forhold til dine behov.

 

Greenify

Her har vi fat i en af de bedste apps til at spare batteri, der er at finde, og som samtidig ikke er en af dem, der slukker dit Wi-Fi eller mobildata. Greenify standser apps, og du kan vælge hvilke, der automatisk skal gå i dvale.

Det lyder måske ikke af meget, men du vil blive overrasket. Hvis du har rootet din telefon, er der endnu flere muligheder.

LÆS OGSÅ: Analytikere tror ikke det dårlige iPhone salg vender

 

BetterBatteryStats

Den her app er til alle dem, der gerne vil vide, hvad det er, der bruger alt batteriet og løse det problem.

Du kan se delvise wakelocks, kerne wakelocks og meget mere. Faktisk får du så mange statistiske oversigter fra denne app, at du ikke vil ane, hvad du skal stille op med dem.

 

GSam Battery Monitor

Det her er også en statistisk app, der er ret populær. Med GSam får du al mulig information, blandt andet hvor lang tid, skærmen har været tændt, hvor lang tid hver app har holdt telefonen aktiv, også Wi-Fi og radioen.

På den måde kan du selv finde frem til, hvordan du kan holde liv i din telefon i længere tid.