Disse mobiltelefoner vil vi helst købe lige nu

Galaxy S7 og S7 Edge blev et hit i marts. Begge telefoner røg direkte ind på top 10 hos tre store teleselskaber

S7-serien fra Samsung er populær blandt mobilkøberne. Men den kan fortsat ikke slå Apple, der er det absolut mest solgte mobilmærke i Danmark. (Foto: Ekstra Bladet)
S7-serien fra Samsung er populær blandt mobilkøberne. Men den kan fortsat ikke slå Apple, der er det absolut mest solgte mobilmærke i Danmark. (Foto: Ekstra Bladet)

Samsung har fået godt fat i mobilkøberne med deres nye S7-telefoner.

Både Galaxy S7 og S7 Edge, der kom til salg 11. marts her i landet, er på top 10-listen for solgte mobiltelefoner i marts måned, skriver MereMobil.dk.

LÆS OGSÅ: iPhone SE rammer plet

Apple i top
Der er fortsat plads til Galaxy S6 Edge (sidste års model, red.) på listen, mens Galaxy S6 er faldet helt ud af listerne hos teleselskaberne.

Apple holder trods konkurrencen fra Samsung fast i de to øverste pladser med iPhone 6S, som den telefon flest købte i sidste måned.

iPhone 5S, der nu er udgået af Apples produktudvalg og erstattet af iPhone SE, holder sig for tredje måned i træk på andenpladsen.

LÆS OGSÅ: Frigør hurtigt plads på din iPhone

Farvel til Z5 Compact
Marts blev samtidig et farvel til Sony Xperia Z5 Compact, der ikke længere har solgt nok til, at være blandt de 10 mest solgte.

I april begynder salget af netop iPhone SE i Danmark.

Det bliver interessant om et af Apples gamle produkter dykker i salg, eller om det går ud over konkurrenterne.

7.000 kroner koster denne 4K-model fra Panasonic. For de penge får du et flot 55 tommers billede, rimelig lyd og et pænt design. (PR-foto) Teknologi Test: Her er Panasonics store 4K-model - til små penge


Se de første tv-billeder af Samsungs Galaxy S7 og S7 Edge. (Video: Ekstra Bladet)


Sådan ser Samsungs bud på et 360-graders kamera ud. Det kommer til salg i Danmark senere i år. (Video: Ekstra Bladet)

22 kommentarer
Vis kommentarer