Efter kæmpe problemer på iPhone: Nu er løsningen kommet

Apple har udsendt rettet opdatering - skal løse problemerne med iPhones og iPads, der lukker ned, når du klikker på et link

Sådan ser det ud, hvis der ligger en opdatering klar til dig med den rettede software til iPhone, iPad og iPod. Du skal have en opladet telefon og være på WiFi for at kunne opdatere.
Sådan ser det ud, hvis der ligger en opdatering klar til dig med den rettede software til iPhone, iPad og iPod. Du skal have en opladet telefon og være på WiFi for at kunne opdatere.

Som lovet har Apple nu udsendt en opdatering - iOS 9.3.1. - der angiveligt løser de kæmpe problemer, ejerne af iPhones og iPads har haft de seneste dage.

Softwaren iOS 9.3 har været forfulgt af alvorlige problemer og gjort mange brugere rasende på Apple. Især fordi softwaren har været igennem en lang test- og betaperiode, hvor fejlene helt åbenlyst ikke er blevet fanget. (Foto: Apple) Mobil Brugerne raser: Apples opdatering ødelægger vores iPhones

Mange blev ramt
Både ældre iPads og senest nyere iPhones og iPads har været plaget af problemer med at blive aktiveret eller er simpelthen lukket ned, når man klikker på et link i fx Mail og Safari.

Fejlene opstod, efter Apple forleden sendte sin seneste software, iOS 9.3, ud til millioner af kunder, der vanen tro omgående opdaterede.

Hvis du ejer en iPad af lidt ældre udgave, skal du tænke dig godt om, inden du opdaterer til nyeste styresystem kaldet iOS 9.3. (Foto: Marcio Jose Sanchez/AP) Mobil Advarsel: Denne opdatering kan ødelægge din iPad


Sådan oplevede en af brugerne fejlen, der fik hans iPhone 6S til at fryse. (Video: YouTube)

Apple: Problemet er løst nu
Også batterier, der er løbet tør alt for hurtigt, har den fejlfyldte software fra Apple ført med sig.

Men nu lover techfirmaet, at problemerne skulle være løst.

Mobil Pas på: Så varm må din mobiloplader blive

Det kræver blot, at du selv opdaterer din iPhone eller iPad: gå i Indstillinger, Generelt og herefter Softwareopdatering.

Her kan du så se, om iOS 9.3.1 ligger klar og så opdatere.

Læs mere om sagen hos Guardian.


Sådan lød det forleden, da Ekstra Bladet gjorde status efter Apples pressemøde. (Video: Ekstra Bladet)


Her lancerer Apple den nye, mindre iPad Pro. (Video: Apple)


Forleden bød Apples pressemøde også på en ny smartphone kaldet iPhone SE. (Video: Apple)

Hvor sikker er din iPhone? FBI har netop åbnet en iPhone 5C fra en terrorist - en telefon, de ellers sagde var umulig at komme ind i. (Foto: Alexander F. Yuan/AP) Mobil Apples kæmpe dilemma: Nu er sikkerheden væk i din iPhone

31 kommentarer
Vis kommentarer