Endelig: Nu kommer Android 6.0 til Galaxy-telefonerne

Så begynder danske S6 og S6 Edge ejere at kunne downloade Marshmallow – over 14 dage forsinket. Har du fået din?

Galaxy S6 og S6 Edge er to ret nye topmodeller fra Samsung. Alligevel har det taget måneder for firmaet at få sendt den nyeste Android-udgave, 6.0, ud til danske kunder. (PR-foto)
Galaxy S6 og S6 Edge er to ret nye topmodeller fra Samsung. Alligevel har det taget måneder for firmaet at få sendt den nyeste Android-udgave, 6.0, ud til danske kunder. (PR-foto)

I midten af februar meddelte Samsung fra officiel side, at Android 6.0 Marshmallow til Galaxy S6 og S6 Edge ville komme til Danmark i løbet af marts, men 14 dage inde i april havde opdateringen endnu ikke indfundet sig.

Samsung er ikke vendt retur med nye oplysninger om planerne for opdateringen. Men nu sker der endelig noget, kan vi konstatere - danskere brugere er nemlig begyndt at få opdateringen, skriver MereMobil.dk.

LÆS OGSÅ: Huawei P9 test – fremragende de fleste steder

Sagen har givet Samsung mange negative kommentarer med på vejen. Her er et par eksempler:

'Jeg har en Edge og har intet modtaget. Er vildt skuffet over deres opdaterings politik og egentlig også over for mobilen i sig selv,' skriver Jørgen i en læserkommentar.

LÆS OGSÅ: Apple omdøber OS X til MacOS

Og Michael supplerer:

'Har haft masser Samsung, det er de samme frustrationer hver gang'

'Har ikke fortrudt mit skifte til Google Nexus 6P slipper for alt Samsungs lorte programmer man ikke kan afinstallere, og den holder bedre strøm, og er garanteret de nyeste opdateringer.'

Har du fået din opdatering til S6 eller S6 Edge?

Apple lancerede forleden iOS 9.3. Softwaren viste sig hurtig at være fyldt med fejl, selvom den havde været testet af tusindvis af brugere i månederne før lanceringen. (Foto: Apple) Mobil Danskere til Apple: Vi er trætte af jeres opdateringer på mobilen

49 kommentarer
Vis kommentarer