Moderne og anderledes mobil: Men teleselskaberne gider ikke have den

LG G5 bliver kun solgt gennem Telia og Call me hos de danske teleselskaber - kunderne gider ikke LG, lyder en forklaring

- Det modulære er og bliver en fræk gimmick - ikke noget gennemført genialt, mener Ekstra Bladets techredaktør om den nye LG G5-smartsphone. (PR-foto)
- Det modulære er og bliver en fræk gimmick - ikke noget gennemført genialt, mener Ekstra Bladets techredaktør om den nye LG G5-smartsphone. (PR-foto)

LG G5 er en af forårets absolut mest omtalte mobiltelefoner og høster roser verden over.

Men den får det svært på det danske marked og bliver nærmest solgt på samme vilkår som helt nye producenter, der prøver at komme ind på det danske marked.

Det er nemlig kun et fåtal af de danske mobilproducenter, der vil røre ved LG’s nye mobil, skriver Mobil.nu.

Mobil Genialt eller galt gimmick: LG G5 skifter batteri på 10 sekunder

En gennemgang af mobilsortimentet hos de forskellige teleselskaber viser, at man lige nu kun kan finde LG’s nye og meget omtalte modulære mobil LG G5 hos to selskaber.

Kun Telia og Callme har taget telefonen ind i sortiment fra start og meget tyder på, at hverken 3, Telenor eller TDC kommer til at sælge den i den nærmeste fremtid.

LÆS OGSÅ: B&O skal overleve på Spotify, Netflix, outsourcing og Asien

Teleselskab: Kunderne efterspørger det ikke
3 forklarer, at de ser LG G5 som en rigtig fin telefon, men at de 'ikke kommer ikke til at tage den ind foreløbig. Det handler om prioritering', lyder det fra 3′s presseafdeling.

Telenor svarer kortfattet per mail, at de ikke kommer til at sælge LG G5.

Mobil Ny Android-telefon: Hvilken model er den rigtige for dig?

TDC forklarer ligeledes, at de ikke forventer at tage LG G5 i sortiment. Da den rigtig gode LG V10 kom til Danmark i starten af året, forklarede TDC, at de ikke ville sælge den.

Morten Steen Jensen, TDC’s indkøbschef, fortalte den gang, at de desværre stort set intet salg har af LG længere:

- Det er for omkostningstungt for os at introducere nye modeller, som vores kunder ikke efterspørger.

LÆS OGSÅ: Samsung fører, mens Apple kæmper

Han forklarede også, at det kræver tunge investeringer i markedsføring og tilstedeværelse fra LG’s side. Og er den vanskelig at opretholde, så falder man som leverandør hurtigt tilbage.

Morten Steen Jensen understregede samtidig, at TDC ikke har planer om at tage LG-modeller ind i fremtiden. Det ser altså ud til at holde stik.

Kameraet og samarbejdet med Leica er noget af det, som Huawei har pralet med. Vores anmelder mener dog, at det er den samlede pakke - og ikke bare kameraet - der gør Huawei P9 til et rigtigt godt køb. (PR-foto) Mobil En seks-stjernet vinder: Huawei P9 er Kina når det er bedst


Topmodellerne vælter ud fra de store Android-producenter - Ekstra Bladet har sammenlignet tre af de seneste: HTC 10, Huawei P9 og LG G5. (Video: Ekstra Bladet TV)

LG: Vi har selv valgt færre salgskanaler
Det var desværre ikke muligt at få en kommentar fra LG’s nordiske chef for mobildelen, David Montanya.

Men LG pressebureau oplyser på vegne af LG, at LG har indgået et samarbejde med færre kanaler med G5 for at kunne holde et bedre forhold og dybere fokus med de kanaler.

- De vigtigste kanaler for LG er Telia, Call me, Elgiganten og Power.

- Andre kanaler kan også sælge G5, men vil derefter gå igennem distributører, lyder det fra LG.

Politiet vil gerne have adgang til mandens harddiske, men han har krypteret dem. (Foto: Clemens Bilan/AP) Teknologi Dommer: Åbn din computer - ellers kommer du aldrig ud

12 kommentarer
Vis kommentarer