Ny mobil: Så store er vores forventninger

En ny mobiltelefon skal være god på flere områder, før vi vil overveje at købe den

Den kommende iPhone 7 lever måske ikke op til de forventninger, som brugerne har. Den ventes nemlig at blive nærmest en kopi af den nuværende model, iPhone 6S. (Video: Ekstra Bladet)

Hvad er vigtigst, når du køber ny mobiltelefon?

Spørgsmålet har techsitet Android Central stillet brugerne - og flertallet svarer: at telefonen er god på flere områder.

Det er altså ikke alene mærket, kameraet eller batteriet, der hver for sig kan få brugerne til at vælge en ny model. Den samlede pakke skal være god.

iPhone 6S ser sådan ud - og det kommer iPhone 7 også til, forventer kilder tæt på Apple. (PR-foto) Mobil Øv Apple: Så kedelig bliver den næste iPhone

Der bliver gået til makronerne på Roskilde Festivalen. (Foto: Anthon Unger/Polfoto) Mobil Syv gode råd: Er din mobil klar til Roskilde?

I rundspørgen svarer flere dog, at for eksempel den rigtige processor, skærmen størrelse og opløsning eller producenten isoleret set kan have betydning for deres valg af ny telefon.

Hvad betyder noget for dig, når du køber ny smartphone? Giv din mening til kende herunder.

Galaxy S7-serien er blevet en stor succes for Samsung. (Foto: Manu Fernandez/AP) Mobil Samsung: Så mange har købt en Galaxy S7