Ny topmodel: Her er forskellen på Huawei P9 og P9 Plus

Huawei er klar med to nye topmodeller - og vi tager et nærmere kig på detaljerne omkring både P9 og P9 Plus

Chefredaktøren på MereMobil.dk - John G. Pedersen - viser her, hvad der er med i kassen, når du køber en Huawei P9. (Video: Heine Jørgensen)

Huawei er kommet på alles læber de seneste år, ikke mindst efter lanceringen er flere populære og velfungerende smartphones – senest Huawei P8-serien, der kom på markedet sidste år.

Nu er tiden kommet til, at næste generation skal vise sit værd for anmeldere og ikke mindst forbrugerne, når begge modeller kommer på markedet i henholdsvis maj for P9, mens P9 Plus forventes lanceret i juli måned.

Det mest interessante for dette års topmodeller må absolut være telefonernes kamera, der begge deler samme kamera-teknologi, skriver MereMobil.dk.

LÆS OGSÅ: P9 fåes også med større skærm


- Huawei har bestemt nogle muligheder i Danmark med deres nyeste topmodel, P9 og P9 Plus, mener John G. Pedersen, der er chefredaktør for MereMobil.dk. (Video: Heine Jørgensen)

Producenten bag kamera-teknologien hedder Leica og er ikke en helt uvæsentlig spiller i sin branche.

Leica er en kameraproducent, grundlagt i 1849 og specielt kendt for deres kameraer med manuel fokus og separate søger-mekanisme.

Samarbejdet mellem Leica og Huawei har altså resulteret i en dual-optik løsning, som gør sig gavnlig på billeder i form af stor detaljerigdom, farver og dybde.

Ligesom fokuset for producenterne det forgangne år har været, vil kameraet i P9 og P9 Plus, være designet til at opfange mere lys under lyssvage forhold – hvilket Huawei præsterede ganske positivt at udmærke sig med sidste år i Huawei P8.

Mobil Her er Huawei P9: Den nye outsider på mobilmarkedet

 

Her er forskellen
Men der, hvor de to modeller adskiller sig fra hinanden, er på skærmen, højttalerne og batteriet.

For det første bliver Huawei P9 Plus den første Android smartphone i Danmark til at have dybdefølsom teknologi i skærmen – måske bedre kendt som 'Force Touch' eller '3D Touch' fra Apples produkter.

Teknologien giver brugeren mulighed for i udvalgte programmer at kunne holde og trykke på skærmen for at aktivere særlige funktioner. Både uden for og inde i programmerne har 'Press Touch', som Huawei kalder teknologien, udvidede muligheder.

Skærmen i Huawei P9 Plus er også en anelse større end den 'almindelige' model P9. Med Plus-modellen får du en 5,5 tommer Fuld-HD skærm mod 5,2 tommer i grundmodellen.

Mobil Huawei vil dræbe iPhone med disse to telefoner: P9 og P9 Plus

 

For at kompensere for den større skærm og smartere teknologi bag har Huawei udvidet batteriet i P9 Plus.

Med 400 mAh mere end i P9 er Plus-modellen udstyret med et batteri på 3.400 mAh.

Dertil kommer Huaweis hurtig opladningsteknologi kaldet 'Dual-IC Rapid Charge', som ifølge pressematerialet kun er tilgængelig på P9 Plus.

LÆS OGSÅ: Huawei P9 Lite er bekræftet

8 kommentarer
Vis kommentarer