Øv Apple: Så kedelig bliver den næste iPhone

Forvent at blive skuffet når iPhone 7 lanceres senere på året - vil ligne de nuværende modeller og blot være en skrabet opdatering

Har Apple ramt en ideudviklingskrise? Hør med her .

Ny software (iOS 10, red.), farvel til hovedtelefonstikket og ellers små kosmetiske ændringer.

Det er ifølge Wall Street Journal det, Apple planlægger at putte i den kommende iPhone 7, der lanceres efter sommerferien.

Modsat tidligere år, hvor en ny iPhone 5'er, 6'er eller nu 7'er var en HELT ny telefon, springer Apple simpelthen over det mønster og gemmer de ægte nyheder til 2017. Springet mellem helt nye modeller skubbes dermed fra hvert 2. år til hvert 3.

Hvis du er nysgerrig efter, hvordan det kommende styresystem til iPhone fungerer, så kan du prøve det om meget kort tid. (Foto: Apple) Mobil Nyt styresystem til iPhone: Du kan prøve det i næste måned

Farvel til hovedtelefonstik
Ifølge avisens kilder, der arbejder tæt på Apple, er den største ændring hovedtelefonstikket, der forsvinder. Det er et rygte, der længe har fulgt den kommende lancering.

I stedet for at bruge det normale 3,5 millimeter store hovedtelefonstik skal du fremover hente lyden ud af det lightningstik, som du i dag oplader telefonen med.

iPhone 7 hedder ikke 7

Når den næste iPhone bliver lanceret i år, får den måske slet ikke ikke navnet iPhone 7.

I stedet kan du forvente ny og tredje variant af iPhone 6, mens 7’eren udskydes, skriver Mobilsiden.dk.

Nu falder iPhone 4S for aldersgrænsen hos Apple - der er ikke noget nyt styresystem til telefonen, når iOS 10 udkommer til efteråret. (Foto: Apple) Mobil Apple dropper dig: Slut med nyt styresystem til denne iPhone

Ændringen betyder også, at du enten skal leve med at bruge en adapter med din eksisterende hovedtelefon eller købe en helt ny.

Det ventes ikke, at Apple lægger en lightning-hovedtelefon med i kassen, men alene en adapter.

En model i kongeblå er også en mulighed med iPhone 7.

Samme størrelser som i dag

Ifølge Wall Street Journal vil iPhone 7 komme i de to størrelser, vi allerede kender fra nyeste iPhone 6S: 4,7 og 5,5 tommer.


Forleden holdt Apple en stor event, der alene handlede om fremtidens software til iPhones, iPads og Mac - få de vigtigste nyheder her. (Video: Ekstra Bladet)

10 år siden første iPhone
De ægte iPhone-nyheder er som nævnt reserveret til 2017, hvor det ventes, at iPhone 8 vil se markant anderledes ud end iPhone 6S og snart 7.

Designet ændres blandt andet ved, at glasset på telefonen strækker sig hele vejen rundt om telefonen.

2017 er i øvrigt 10 års jubilæumsåret for lanceringen af iPhone og derfor en ekstra grund til, at Apple gør noget helt særligt ud af iPhone 8.

Du kan læse mere om historien her hos The Verge.

Mobil Nyt styresystem til iPhone: Se funktionerne her