OnePlus 3 kommer med Googles nyeste Android N-software

Et skærmbillede fra den kommende OnePlus 3 afslører, at den kommer med Googles Android N-software, som først dog først er færdigudviklet om flere måneder

Der er store forventninger til OnePlus 3.
Der er store forventninger til OnePlus 3.

Hverken topmodellen OnePlus 3 eller Googles næste software, Android N, er blevet lanceret i sin færdige form.

Men nu tyder noget på, at den kinesiske producent alligevel tager den ufærdige Android-version i brug i den kommende OnePlus 3, skriver Mobilsiden.dk.

Det er endnu en gang brugeren evleaks på Twitter, der er ude med nye oplysninger om OnePlus 3.

Her har han i et tweet vedhæftet et skærmbillede af indstillingerne fra OnePlus 3, hvor den ses med Android N installeret. Ligeså ses det ene af de to modelnumre, RAIN A3000, som tidligere er dukket op i hastighedstests.

At OnePlus 3 er spottet med Android N installeret kan betyde to ting.

Enten har OnePlus besluttet sig for at sælge den kommende topmodel med den absolut nyeste software fra Google, selv om den ikke udgives i sin færdige form før 3. kvartal.

Den anden mulighed er, at der blot er tale om en prototype med den nye software installeret med henblik på at teste Android N til en kommende softwareopdatering kort tid efter OnePlus 3 lanceres.

LÆS OGSÅ: Android TV-boksen Nexus Player udgår efter kun et år

Foruden hvilken version af Android OnePlus 3 kører med bekræfter evleaks også i billedets tilhørende tekst nogle af de specifikationer, der tidligere har været nævnt.

OnePlus 3 får altså med næsten garanti en 5,5 tommers stor OLED-skærm med en Full HD-opløsning på 1.080 x 1.920 pixels lige som de to forgængere - denne gang af AMOLED-typen. Det er efterhånden mere tvivlsomt, om den model på 5 tommer, der tidligere er dukket op, findes.

Apple strammer grebet om sikkerheden på nyere iPhones og tvinger dig til at oftere at taste koden ind. Mindst hver sjette dag skal du bruge koden, selv om du hellere vil nøjes med dit fingeraftryk. (PR-foto) Mobil Apples nye krav på iPhone: Nu skal du taste koden ind når du vågner

I hvert fald bekræftes også de tidligere rygter om, at OnePlus 3 får den kraftige Snapdragon 820-processor fra Qualcomm, mens der kommer de sædvanlige 64 GB lagerplads.

Bagkameraet bliver på 16 megapixel suppleret med et 8 megapixel frontkamera, som OnePlus’ stifter, Pete Lau, angiveligt harprøvet af og delt et billede fra.

LÆS OGSÅ: Analyse - Windows Phone nærmer sig graven

I officiel PR-sammenhæng har OnePlus endnu ikke meldt en dato ud for, hvornår OnePlus 3 bliver afsløret. En medarbejder i kundeservicen har dog derimod talt over sig, da en bruger henvendte sig og spurgte, hvornår topmodellen lanceres.

Her svarede OnePlus-medarbejderen meget klart, at 'OnePlus 3 bliver offentliggjort fuldt ud den 14. juni gennem vores VR-købsoplevelse,' mens brugere uden det nye virtual reality-headset også sagtens kan følge lanceringen.

Lanceringen af OnePlus 3 ligger altså med al sandsynlighed kun tre uger ude i fremtiden, mens det endnu er uvist, hvornår salget starter, og hvad den officielle pris bliver.

Tidligere rygter går dog på, at den overraskende nok skulle blive en tand billigere end sidste års OnePlus 2.

Sådan ventes den nye telefon at komme til at se ud. Mobil OnePlus 3: Får batteri på 3.000 mAh og design som iPhone

11 kommentarer
Vis kommentarer