På vej til Danmark: Det skal OnePlus 3 koste

OnePlus lancerer topmodellen OnePlus 3 - se specifikationer og dansk pris her

OnePlus går målrettet efter at sælge en avanceret smartphone billigere end konkurrenterne. Prisen for dig er, at du risikerer at skulle kæmpe for at få telefonen repareret, hvis den går i stykker - firmaet har nemlig ingen serviceafdeling i Danmark. (PR-foto)
OnePlus går målrettet efter at sælge en avanceret smartphone billigere end konkurrenterne. Prisen for dig er, at du risikerer at skulle kæmpe for at få telefonen repareret, hvis den går i stykker - firmaet har nemlig ingen serviceafdeling i Danmark. (PR-foto)

Der har efterhånden været snakket om OnePlus 3 i noget tid, men tirsdag blev sløret løftet for den nye topmodel.

Den nye telefon fra OnePlus er anderledes end de tidligere telefoner fra det kinesiske firma - det er nemlig muligt at købe OnePlus 3 uden invitation, skriver MereMobil.dk.

 

Nu falder iPhone 4S for aldersgrænsen hos Apple - der er ikke noget nyt styresystem til telefonen, når iOS 10 udkommer til efteråret. (Foto: Apple) Mobil Apple dropper dig: Slut med nyt styresystem til denne iPhone

Sådan er telefonen
OnePlus 3 har en bagside i aluminium, kommer i farverne Graphite og Softgold og er udformet som en unibody i aluminium. Designudtrykket minder om HTC’s design.

OnePlus 3 har en fingeraftrykslæser, der ligner den fra forgængeren OnePlus 2 på fronten af telefonen og har en lille sølvkant rundt om.

 

LÆS OGSÅ: Facebook Messenger kan nu sende SMS

Skærmen på OnePlus 3 er en 5,5 tommer Optic AMOLED Full HD-skærm med en opløsning på 1080 x 1920 pixels og 401 ppi.

Derudover kommer topmodellen med en octa-core Snapdragon 820-processor.

Skal man tro OnePlus, er telefonen 35 procent hurtigere end forgængeren, mens ydeevnen i grafikchippen er forbedret hele 40 procent.

Mobil Nyt styresystem til iPhone: Se funktionerne her


Sådan præsenterer OnePlus selv deres nye topmodel. (Video: YouTube)

LÆS OGSÅ: Telia sætter igen prisen op

Også på RAM er der skruet op fra OnePlus: den har hele 6 GB LP-DDR4-RAM i OnePlus 3 og udstyret med 64 GB intern hukommelse.

Det er altså mere end flere andre topmodeller på markedet. Og OnePlus 3 kommer kun i denne variant.

Kameraet er på 16 megapixels, har optisk og software-baseret billedstabilisering og har en blænde på f/2.0. Det er muligt at optage video i 4K-opløsning med 30 billeder i sekundet.

Frontkameraet er på 8 megapixels og har samme blænde. Begge kameralinser er i øvrigt produceret af Sony.

Mens OnePlus 2 havde et batteri på 3.300 mAh, er det reduceret og nu kun på 3.000 mAh.

LÆS OGSÅ: Samsung vil afsløre Galaxy Note 7 i august

Og hvad så med prisen? På OnePlus 3 er den næsten lig med startprisen for OnePlus 2 - der er blot en prisforskel på ni kroner.

OnePlus 3 koster derfor 2.990 kroner uden abonnement og allerede nu købes allerede på deres webshop. I skrivende stund kan vi dog kun vælge farvevarianten Graphite på hjemmesiden.

Mobil Nettet svigter i togene - og det bliver ikke bedre

52 kommentarer
Vis kommentarer