Ryster Live Photos på din iPhone: Her er løsningen

Ny app fra Google stabiliserer Live Photos optaget på iPhone og laver dem om til en gif-fil

De nyeste iPhones kan producere små videoer - Live Photos - når du tager et normalt billede. (Foto: Ng Han Guan/AP)
De nyeste iPhones kan producere små videoer - Live Photos - når du tager et normalt billede. (Foto: Ng Han Guan/AP)

3D Touch og Live Photos er et par af nyhederne, der følger med de nyeste iPhones. Og begge er ærligt talt ikke voldsomt brugbare.

Men af alle gør Google nu noget for at 'sexe' Live Photos op. Det sker med det gratis program Motion Stills, der netop er udkommet.

Der er stor forskel på, hvordan og hvor hurtigt Android-telefoner bliver opdateret. Ofte går det meget langsomt eller sker slet ikke, viser en stor undersøgelse fra Forbrugerrådet Tænk. (Foto: Jeff Chiu/AP) Mobil Kæmpe undersøgelse: Så ofte snydes Android-brugere for en opdatering

 

Ideen med programmet er, at du kan stabilisere og samle flere Live Photos i en længere videofil.

Live Photos er netop kendetegnet ved, at de kan være meget rystede, da de tre sekunder lange filer ikke oprindeligt er optaget som en normal video, men alene et sideprodukt fra et stillbillede.

Her er de seneste Nexus-telefoner, 5X og 6P. De er produceret af LG og Huawei, men alt omkring telefonerne styres hårdt af Google. (PR-foto) Mobil Google overrasker: Nye Nexus-telefoner kan blive uden ren Android

Programmet Motion Stills fungerer, uden at du skal være på nettet, og det kræver heller ikke, at du er logget ind med en Google-konto.

De filer, du får ud af Motion Stills, er gif-filer, som du efterfølgende kan dele med andre på sociale medier, i en mail eller via dine fortrukne beskedtjenester.

Mobil Tak Apple: Nu dræbes denne ubrugelige lille iPhone