Slået af Samsung: Her får Apples iPhone bank

Samsung er tilbage på tronen som nummer 1 på smartphonemarkedet i USA, viser ny undersøgelse

Galaxy S7 har givet Samsung et tiltrængt skub frem på det amerikanske marked og har overhalet Apples iPhones. (Foto: Ekstra Bladet)
Galaxy S7 har givet Samsung et tiltrængt skub frem på det amerikanske marked og har overhalet Apples iPhones. (Foto: Ekstra Bladet)

Counterpoint Research, et analysefirma fra Hong Kong, har netop offentliggjort en analyse, der viser, at Samsung stod bag 28,8 procent af smartphone-markedet i USA i marts i år.

Det efter at Samsung lancerede Galaxy S7 sidst i februar, skriver Mobil.nu.

Mobil Netflix advarer mobilkunderne: Så meget data koster en times film dig

Apple på 2. pladsen
På andenpladsen finder vi Apple med 23 procent og LG på 17,1 procent af markedet.

I modsætning til mange andre steder i verden, er det dog stadig svært for de kinesiske producenter i USA.

ZTE lå på 6,6 procent, og Huawei på blot 1,1 procent af markedet. Alcatal, der er en del af det kinesiske TCL, lå på 4,5 procent.

LÆS OGSÅ: Selvkørende biler vil føre til mere sex i biler

Nye iPhones har ikke boostet salget
iPhone 6S har ikke givet Apple det forventede boost i salget, og selvom selskabet har solgt mange telefoner, var deres sidste regnskab en skuffelse.

iPhone 6S er aldrig nået op på samme antal solgte enheder som sine ældre søskende.

Den nye iPhone SE mangler vi at se effekten af på markedet et par måneder endnu, før vi kan bedømme, om der er salg i den.

LÆS OGSÅ: LG afslører ny fingeraftrykslæser uden knap


Tim Cook forsvarer her Apple og kritikken af firmaets seneste regnskab - og lover, at iPhone 7 bliver en 'fantastisk telefon', som mange vil få svært ved at leve uden. (Video: YouTube)

Tjener stadig kassen
Økonomisk er det dog stadig Apple, der med en stor margin ligger i top, selvom de altså har måttet klatre ned fra tronen over smartphone-salg i USA lige nu.

Og kampen fortsætter de kommende kvartaler, da både Samsung og Apple har planer om at lancere den næste generation af telefoner.

Vi forventer en iPhone 7 i september, og måneden før ventes Samsung at være klar med Galaxy Note 6.

Apples CEO, Tim Cook, har i et frisk interview sagt, at der kommer store nyheder i iPhone 7 – dem glæder vi os til at se.

Din mailadresse er et yndet mål for hackere. Millioner af gange om dagen forsøger de at tvinge sig adgang til konti hos fx Microsoft og Google. (Foto: Finn Frandsen/AP) Teknologi Er din mailkonto sikker: Så ofte forsøger hackere at komme ind

55 kommentarer
Vis kommentarer