Snart på markedet: Denne telefon kan få verdens hurtigste opladning

Verdens hurtigste opladning bringer din telefon fra 0-100 procents batteri på kun 15 minutter

Dette billede skulle angiveligt vise den kommende Oppo Find 9, som får  Super VOOC Flash Charge.
Dette billede skulle angiveligt vise den kommende Oppo Find 9, som får Super VOOC Flash Charge.

I takt med, at smartphones bruges til flere og flere ting, stiger batteriforbruget naturligvis også. Derfor får smartphones også konstant større og større batterier, som dog gør ladetiden længere.

Der er samtidig sket en enorm udvikling i teknologier til at lade smartphones lynhurtigt op, hvor den kinesiske producent, Oppo, har været særligt fremtrædende med den såkaldte VOOC-teknologi i blandt andet Oppo Find 7, Oppo N3, Oppo R7 og Oppo F1 Plus.

Særligt ejere af iPhone SE har glæde af den nye opdatering fra Apple. (Foto: Apple) Mobil Godt nyt til iPhone SE: Apple retter alvorlig lydfejl

Så hurtigt går det
Oppo har hidtil formået at oplade smartphonen Oppo Find 7a fra 0-75 procent på 35 minutter, men den rekord slår producenten formentligt snart med længder, skriver Mobilsiden.dk.

Det rygtes nemlig, at den kommende Oppo Find 9 bliver udstyret med den såkaldte Super VOOC Flash Charge-teknologi, som blev præsenteret ved Mobile World Congress i februar måned.

Med den nye teknologi kan Oppo lade et batteri på 2.500 mAh op på kun 15 minutter.

LÆS OGSÅ: Tre iPhone 7-modeller er på vej

Til sammenligning tager det Samsung Galaxy S7 med det lidt større 3.000 mAh batteri 90 minutter at lade op fra 0-100 procent, hvilket i forvejen er ret hurtigt.

Ifølge et lækket billede fra hjemmesiden GizChina vil den nye teknologi være 5 gange hurtigere end traditionel opladning, så du vil med blot få minutters opladning have strøm til resten af dagen.

Mobil Ingen Facebook-profil: Sådan kan du alligevel bruge Messenger

Kan være klar til sommer
Det er som nævnt kun på rygtestadiet, at den kommende Oppo Find 9 får den nye teknologi, men at vurdere ud fra Oppos fremtidsudsigter for Super VOOC Flash Charge er det bestemt ikke usandsynligt.

For tre måneder siden lød det nemlig, at teknologien vil blive brugt i kommerciel sammenhæng 'i en nær fremtid'.

Det kan altså meget vel være juni måned, hvor Oppo Find 9 ventes at blive en realitet.

LÆS OGSÅ: 10 ting du skal passe på når du handler online

24 kommentarer
Vis kommentarer