Test: OnePlus 3 er ny verdensmester i mobilopladning

OnePlus 3 klarer sig godt mod sine konkurrenter på mange parametre, men på ét punkt slår den alt og alle

Sådan ser resultatet af opladningstesten ud. (Grafik: Mobilsiden.dk)
Sådan ser resultatet af opladningstesten ud. (Grafik: Mobilsiden.dk)

OnePlus 3 stjæler overskrifter verden over. I denne omgang handler det om selve opladningen af OnePlus 3, der er i den grad er værd at bemærke, skriver Mobilsiden.dk.

Dash Charging er OnePlus’ nyeste opfindelse inden for hurtig opladning. Med denne nye teknologi kan du få ca. 65 procent strøm på 30 minutter i stikkontakten, og telefonen er fuldt opladt på under en time.

Det gør OnePlus 3 til den hurtigst ladede mobil på markedet.

Alt udsolgt: Denne iPhone er ikke til at opdrive lige nu

Techsitet har testet og sammenlignet OnePlus 3 (3.000 mAh) med to af de førende konkurrenter inden for kvikopladning, Samsung Galaxy S7 (3.000 mAh) og Oppo Find 7a (2.800 mAh).

Testen viser, at den regerende mester i disciplinen - Oppo Find 7a - oplader en smule hurtigere i begyndelsen, men OnePlus overhaler den frem mod den fulde opladning - til trods for, at Find 7a har et mindre batteri.

LÆS OGSÅ: OnePlus 3 - Sådan lyder de første anmeldelser

OnePlus 3 er færdigopladt på lige omkring en time, mens det tager lidt over 65 minutter for Oppo Find 7a. Sidst er Galaxy S7 cirka 20 minutter efter.

Kvikopladning af telefoner gør dog mobilerne utrolig varme, men også her adskiller OnePlus 3 sig fra konkurrenterne.

LÆS OGSÅ: Apple-chef - Derfor kom iMessage aldrig til Android

OnePlus har arbejdet på at lade varmen blive i selve opladeren, så mobilen ikke stiger i temperatur. Det har de gjort rigtig godt, så selv med et cover på bevarer telefonen en normal temperatur.

Med den såkaldte Dash Charging har OnePlus virkelig ramt plet, og man kan med rette kalde OnePlus 3 for en af de bedste og hurtigste opladte telefoner på markedet, vurderer Mobilsiden.dk.

Kæmpe værditab: Smartphones falder hurtigere i pris end en bil


Det er ikke på alle områder, at OnePlus 3 klarer sig strålende. Se her, hvor telefonen trods 6 GB RAM bliver udraderet af Samsungs Galaxy S7. (Video: YouTube)

Trods 6 GB RAM: OnePlus 3 udraderet af Galaxy S7