TV: Gem pungen langt væk: Betal med mobilen i supermarkedet

Se, hvordan vi helt praktisk kommer til at betale med mobilen i fremtiden

Vi har for længst vænnet os til at betale vores indkøb ”på beløbet”  med det lille uundværlige Dankort, men nu kan man lade hele tegnebogen ligge i tasken, når kassedamen har scannet dine mælk, æg og rugbrød. Dansk Supermarked indfører nemlig MobilePay betaling i deres varehuse.

MobilPay er indtil nu primært blevet brugt som en nem måde at overføre mindre beløb mellem private, men nu bliver det altså også en fast del af de daglige indkøb.

Det man gør, er at få scannet varerne af kassedamen, helt som vi plejer. Så åbner man sin MobilePay-app og slår Bluetooth eller nfc til. Ved de kasser, hvor du kan betale med mobil, er der et ikon,  hvor du holder din mobil over. Når alle varer er scannet, kommer beløbet op på mobilen. Du godkender – og dankortet kan blive liggende i lommen, og du kan pakke dine varer.

Indtil videre kan man kun bruge det i Føtex i Storcenter Nord i Aarhus. Men Dansk Supermarked regner med, at det bliver taget i brug i samtlige 566 butikker landet rundt, når forsøgsperioden er slut.

Se hvordan MobilePay virker i videoen ovenfor.

43 kommentarer
Vis kommentarer