Musik på farten: Køb denne bil og få gratis Spotify Premium

Nu kan du spare 99 kroner om måneden på et Premium-abonnement hos Spotify - hvis du køber en Tesla

Spotify er verdens mest populære streamingtjeneste med mere end 20 millioner betalende brugere. (Foto: PR)
Spotify er verdens mest populære streamingtjeneste med mere end 20 millioner betalende brugere. (Foto: PR)

Det er skønt at spare penge. Særligt i denne tid hvor julegaver, julemad og nytårskrudt sprænger budgettet. Nu kan du heldigvis indlede det nye år med at spare omkring 1200 kroner årligt på dit Spotify Premium-abonnement.

Tesla-biler får alligevel rabat på afgiften fra nytår

Det kræver dog en mindre investering på forhånd. Du skal nemlig sørge for også at være ejer af en elbil af mærket Tesla, hvis du vil gøre krav på tilbudet om gratis adgang til den populære streamingtjeneste uden at skulle lytte til reklamer. Det skriver britiske The Telegraph.

Langsigtet investering
Bilen koster mindst en halv million kroner på danske plader, hvilket godt nok er mange penge for de fleste mennesker, men så sparer du til gengæld også de 99 kroner på dit Spotify-abonnement, så efter 5000 måneder – hvilket rundt regnet er 420 år – giver investeringen altså pote.

På den store skærm i en Tesla Model S vil man fremover finde Spotify Premium som standard i alle europæiske modeller. (Foto: PR)
På den store skærm i en Tesla Model S vil man fremover finde Spotify Premium som standard i alle europæiske modeller. (Foto: PR)
 

Hvis du spørger din bankrådgiver, vil vedkommende sandsynligvis næppe anbefale den eksklusive elbil som en god måde at spare de 99 kroner om måneden på, men det er naturligvis heller ikke målet med aftalen mellem Tesla og Spotify.

Ifølge en talsmand fra Spotify handler det i højere grad om at udvikle mulighederne yderligere i en Tesla, så den fremstår endnu mere moderne.

EU trumfer Danmark: Sådan stiger prisen på populære elbiler

- Bilradioen har ikke ændret sig meget gennem tiden, så vores samarbejde med Tesla repræsenterer fremtiden. Fremover vil Tesla-ejere få fri adgang til Premium-universet uden reklamer, fortæller Jonathan Tarlton, senior manager hos Spotify, til The Telegraph.

Integreringen af Spotify sker i alle europæiske og australske modeller, og man vil blandt andet kunne søge efter musik og skifte numre ved hjælp af stemmestyring.

Unik udstilling: Sjældne Bond-biler gæster Danmark