Nina Agdal viser fræk funktion på Tinder

Tinder introducerer nu muligheden for at vise din interesse med et Super Like

Nina Agdal viser fræk funktion på Tinder

Se Nina Agdal i aktion her

Siden 2012 har dating-app'en Tinder været en populær måde at få en date i hus. Og det er også nemt nok – et swipe til højre, et match og du er en del tættere på en kommende flirt og måske en fremtidig kæreste. Nu vil Tinders grundlægger, Sean Rad, skrue lidt mere op for muligheden for romancen – det gør han ved at indføre knappen 'Super Like'.

Pas på farlige wifi-forbindelser

Ideen med Super Like-knappen er, at du kan vise en person, som måske ikke i første omgang har swipet dig til højre, at du er interesseret. Vedkommende får en notifikation om dit like – en notifikation som Sean Rad sammenligner med det, at gå hen til en person i byen og sige hej.

– Jeg har altid sagt, at et match på Tinder er som at få hurtig øjenkontakt med en person. Super Like er så som at gå op til personen og sige hej, siger grundlæggeren om den nye knap, der lige nu kun testes af australske singler, inden den eftersigende lanceres til Tinder-brugere i andre lande om et par uger.

Se også: Pas på farlige wifi-forbindelser

Seriøs dating og ikke et spil

De seneste år, hvor Tinder har nydt godt af sin popularitet, er der kommet nye tiltag til på app'en – bl.a Tinder Plus, som giver brugerne mulighed for at gå tilbage til profiler, de har set.

Det er naturligvis ikke mærkeligt, at populære apps bliver videreudviklet, men i tilfældet med Super Like-knappen er det, ifølge Sean Rad, et tiltag, der er taget specifikt, for at opretholde det seriøse dating-app-image, som Tinder gerne vil have.

Se også: Tinder fik følelsesmæssigt nedbrud på Twitter

Mange bruger nemlig i øjeblikket Tinder som et slags spil, hvor de swiper til højre ved så mange som muligt i håbet om at samle så mange matches som muligt. Og det er den seriøse grundlægger klar over.

Første skridt mod det mere seriøse image var Tinder Plus, hvor man betaler for en række ekstra muligheder, som for eksempel at kunne fortryde et swipe, men også, at du kun har et vist antal swipes inden for 24 timer.

Og nu er Super Like altså endnu en måde at gøre datingen mere seriøs. De australske testere har et Super Like om dagen, men med Tinder Plus kan de få flere. Dog siger Sean Rad, at antallet af mulige Super Likes sandsynligvis også vil blive forhøjet for dem, som bruger den gratis version af Tinder. 

Se også: Sendte venneanmodning til den forkerte - nu er de gift

Super Like-knappen er ikke det eneste nye. Ifølge techcrunch.com bliver Tinder endnu mere brugervenligt.

– De næste par måneder kommer der flere nye tiltag til, der gør det nemmere at finde det perfekte match, siger Sean Rad til TechCrunch.com.

Han indikerer, at det muligvis kunne være søgekriterier, der for eksempel gør det muligt, at søge specifikt efter personer med en bestemt højde.