Nu kommer Lollipop til HTC One M8

Android 5.0 Lollipop er den seneste opdatering til Googles Android-operativsystem - HTC i Norden begyndt at rulle opdateringen ud til HTC One M8

(Foto: PR)
(Foto: PR)
Følg Teknologi

Med Lollipop-opdateringen får du blandt andet et nyt og gennemarbejdet design, bedre batterilevetid og et forbedret notifikationssystem, og som vanligt har HTC integreret deres egen Sense-oplevelse i operativsystemet.

Læs også: Her er nyhederne i næste Android-opdatering

Ifølge den danske HTC-chef Peter Frølund, så har det været en fornøjelse for HTC’s design-team at redesigne Sense 6 til Googles nye designsprog, Material Design.

– Siden 2009 har vi arbejdet på at gøre bruger-oplevelsen mere helstøbt og intuitiv ved at integrere Sense i Androids kernemotor. Android Lollipop følger principperne omkring flat-design-trenden, og det er helt i tråd med de tanker, vores design-team har for HTC Sense, siger han.

Læs også: Spotify leverer musiktjeneste til Sony

HTC-direktøren fortæller desuden, at man i opdateringen har fokuseret på at finde den helt rette balance mellem Googles Material Design og HTC Sense:

– Når vi vælger at integrere Sense, er det fordi, vi ønsker at skræddersy den smartphone-oplevelse, vi giver vores brugere. Samtidig er Android Lollipop den mest gennemarbejdede opdatering til Android, jeg nogensinde har set, så det har været en balance mellem at holde det minimalistiske design og optimere brugeroplevelsen. Det synes jeg, vi er lykkes med, og med integrationen af HTC Sense i Android Lollipop giver vi vores HTC-brugere den flotteste og mest intuitive Android-oplevelse til dato.  

Google Nexus 9, produceret af HTC, var det første produkt på markedet med Android Lollipop.

Læs også: Test af HTC Google Nexus 9: Forbavsende god

Vil du vil opdatere din HTC One M8, skal du vælge 'indstillinger', derefter 'om telefonen' og sidst 'softwareopdateringer'. Det anbefales at downloade opdateringen over wi-fi.

Hun mobber. Hun intimiderer. Hun håner.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.