Ny Beolit-højttaler fra B&O Play

Beolit 15 er en bærbar trådløs højttaler med ”360 graders lyd"

Beolit 15 har en spidseffekt på 2 x 120 watts og skal kunne spille i op til 24 timer på en opladning. (Foto: PR)
Beolit 15 har en spidseffekt på 2 x 120 watts og skal kunne spille i op til 24 timer på en opladning. (Foto: PR)

'Eksklusive materialer og fremragende lyd gør Beolit 12 til et godt valg for de, der har råd,' sagde vi, da vi testede Beolit 12 i 2012. Nu har B&O set deres snit til at opgradere den populære bærbare designhøjttaler.

Beolit 15 er blevet en del af B&O Play-sortimentet, som består af en række moderne og urbane “lifetyle-produkter”. Den nye højttaler ligner sin forgænger i design med sin karakteristiske boksdesign, gummi-overflade (hvor mobilen ligger trygt) og bærerem af læder. Højttaleren er designet af Cecilie Manz, imens B&Os akustikafdeling har klaret den lydmæssige side af sagen.

Læs også: En sikker sællert!

Trådløs hi-fi-lyd
Beolit 15 har fået en række lydmæssige og tekniske forbedringer. Den understøtter nu Bluetooth 4.0-standarden med aptX-codec, som sikrer højkvalitets lydoverførsel fra nyere smartphones. Bag det perforerede højttalergitter sidder tre stk 1,5 tommer diskant/mellemtoneenheder, samt en 5,5 tommer stor basenhed. Desuden er der to 4 tommer slaveenheder til at udstrække frekvensgangen nedad til. Højttalerenhederne er strategisk fordelt på begge sider af højttaleren for at sikre en jævn spredning af lyden i alle retninger – et princip, B&O kalder True360.

De aktive højttalerelementer drives af 2 x 35 watt klasse D-forstærker med en opgivet spidseffekt på hele 2 x 120 watt. Det skulle række, hvad enten du er hjemme eller på stranden. Desuden har B&O lagt vægt på god batterikapacitet: Det integrerede Li-ion-batteri skulle klare op til 24 timers afspilning efter 3 timers opladning.

Læs også: Motorola-telefoner er tilbage i Danmark

Beolit 15 er ikke den billigste bærbare højttaler på markedet. Men hvis den slægter lillebror Play A2 på, kan vi vente os noget godt. Vi har allerede sikret os et testeksemplar af Beolit 15, og vi kan snart berette om de første indtryk!

Pris: 3.699 kroner.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste historier, så du altid får det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokale nyheder

Få nyheder fra dit nærområde, og hold dig opdateret på vejr, trafik og erhvervs-nyheder i dit nabolag.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant?? Gem artiklen til senere.

Men for en gruppe af danskere er julen svær