Call of Duty - Vil du Zombifies?

Det er OneTake, som du kender det: 20 minutters råt, u-klippet og uhøjtideligt spil-tv, hvor vi går i dybden med ugen, der er gået

Er du klar på mere uhygge? Nyt Outlast er på vej.

Hitman tager os med til sydens sol - er det en ny tendens, at vi skal slå os løs i Sydeuropa?

Spillet om Agent 47 er som bekendt udskudt, men der er dansk håb forude. Vi har fået udgivelsesdato på et lovende spil, der er udviklet i det nordjyske og bliver udgivet i år.

Der er dog naturligvis altid udskydelser og denne uge er ikke anderledes - i det her tilfælde handler det om 'Mirrors Edge', der lader vente på sig.

Nu bliver Xbox One bagudkompatibel, så du kan spille flere af dine gamle Xbox 360 spil, men gider vi egentlig det?

I forbindelse med spilmesse i Paris afviklede PlayStation pressemøde med en masse annonceringer af nye titler. Specielt et par af titlerne vækker begejstring hos værterne. Er der et spil eller flere, som du glæder dig til?

Nintendo har også været ude med nyt, blandt andet om deres indtog af spil til mobil og tablets.

Et af de mest solgte spil - både i Danmark og på verdensplan, Call of Duty, er aktuel med en ny udgivelse: 'Call of Duty: Black Ops 3'. I den forbindelse afvikler vi faktisk hele to konkurrencer. I den ene har du chance for at komme med til premieren, i den anden har du mulighed for at blive 'Zombified'.

I ugens løb havde vi fint besøg på Pixel.tv HQ, da vinderholdet fra Coding Pirates Game Jam i København kom forbi med deres spil Weremaid. Et spil, som er produceret på bare 24 timer.

Blandt kommentarer fra jer har vi modtaget opløftende ord omkring 'Assassin's Creed: Syndicate' og en mening om det kommende 'Star Wars Battlefront'.

Et par af ugens store udgivelser er 'Halo 5: Guardians' og 'WWE 2K16'.

I Den Røde Kuffert er der lagt op til hygge. Du kan finde hele den omtalte video i Pixel.tv's facebook-gruppe. God fornøjelse.

Fordyb dig i nogle af ugens emner her: www.pixel.tv