Er Star Wars Battlefront en fuser?

Det er OneTake, som du kender det - 20 minutters råt, uklippet og uhøjtideligt spil-tv, hvor vi ser på ugen, der er gået.

Se programmet her (Pixel TV)

I denne uges udgave af 'OneTake' ser vi på disse herligheder:

- Der er kommet udgivelsesdato på Star Fox Zero, der nu kommer til Wii U.

- De såkaldte 'Påskeæg' bedre kendt som 'Easter-eggs', er et kendt fænomen. I det nyeste Call of Duty spil, er der flere af slagsen. Vi taler desuden om 'fails', som vi oplever i mange af de store udgivelser, som eksempelvis Fallout 4.

- Nicolai Coster spiller en større rolle i den kommende film, Gods of Egypt, værterne er langt fra begejstrede for traileren.

- Star Wars: Battlefront kaldes af flere medier for en letvægter. Hvad er der nu galt med det spil, som så mange af os har glædet sig til?

- I den kommende tid vil der blive afviklet en masse forskellige award shows. Et af de større af slagsen, The Game Awards 2015, finder sted i December, og de nominerede er blevet offentliggjort. Værterne synes, det er en smule tidligt, og at der mangler et par titler under kategorien Årets spil - Hvad synes du? - og hvilket, af de nominerede spil; Bloodborne - Fallout 4 - Metal Gear Solid V: The Phantom Pain - Mario Maker eller The Witcher 3: Wildhunt, tror du løber med sejren?

- Når det handler om input fra jer, der ser med. Skal vi tale om en gammel traver. Hvilken platform er bedst at spille fra? Og kan man eksempelvis dele det op i genre?

- #PixelArmy, opfordrer til en <3 hilsen for PS Danmarks Movember initiativ.

- Blandt ugens udgivelser, finder vi blandt andet; Star Wars: Battlefront - The Crew: Wild run og Assassins: Creed Syndicate til PC.

- I "Den Røde Kuffert" er der en fejring - men hvilken?

Hvis du har lyst til at fordybe dig i nogle af ugens emner, kan du gøre det på www.pixel.tv

God fornøjelse

Se hele programmet i playeren øverst.