TV: Helle som prinsesse og Løkke som voldsom kriger

Det skal handle om kvinder på fodboldbanen, politikere som spilfigurer og de absolut nyeste spiludgivelser. Se med nedenfor

Se hele programmet her

En af ugens store udgivelser er Splatoon; et farverigt og ganske ufarligt skydespil, der er landet i butikkerne i denne uge.

OneTake er 20 minutters uklippet og ufiltreret indhold om ugens højdepunkter, når det kommer til spil.

FIFA går nu officielt ind for ligestilling. Spillet byder nu langt om længe på kvindehold, i det kommende FIFA16. I den virkelige verden har fodboldforbundet FIFA været i modvind, hvilket naturligvis har resulteret i flere jokes på nettet. Hør værternes bundærlige mening om, at kvinder indtager banen.

Det voldsomme spil Hatred, som vi har omtalt af flere gange, møder nu modstand. Salgsportaler vil ikke sælge det, og streamingtjenester vil forbyde det. Er det ok? Få dommen i programmet ovenfor.

Dugeons & Dragons er umiddelbart ikke den første tanke, der slår en, når man ser skuespilleren Vin Diesel. Det viser sig dog, at han er vild med Dungeons and Dragons. Nu vi taler rollespil, kommer vi også med et shout out til et af de første rollespil.

Og endelig slipper du ikke helt for valgsnak i det her program. Vi vil nemlig gerne have dit bud på, hvilken politiker der ligner en karakter fra et spil. Vi kommer naturligvis også med et par bud.

Fordyb dig i nogle af ugens emner og andet indhold om spil, film og gear på pixel.tv

Se programmet i playeren ovenfor.

2 kommentarer
Vis kommentarer