Overvågningskamera sender livebilleder til din mobil

Trådløst HD-kamera fra SafeHome sender livebilleder fra dit hjem til mobil eller tablet

Overvågningskamera giver mulighed for at holde øje med om alt er, hvor det hører til - via mobilen. (Foto: PR)
Overvågningskamera giver mulighed for at holde øje med om alt er, hvor det hører til - via mobilen. (Foto: PR)

Ville du føle dig ekstra sikker, hvis du løbende kunne holde øje med, at der ikke har været – eller er – folks med lidt for lange fingre på spil i dit hjem, så er det her overvågningskamera og den tilhørende app din løsning.

App'en, som hører til kompakt HD-kameraet SafeHome P2 HD Camera Indoor Fixed, lader dig nemlig se livebilleder fra dit hjem, og giver dig mulighed for at zoome ind på alle de områder, som kameraet er sat til at overvåge.

Læs også: Lagerplads i håndbagagen

Registrerer kameraet en bevægelse i det overvågede område, alarmeres du samtidig også via email. Og kameraet kan også indstilles til selv at uploade billeder til ejerens ftp-server, eller til en cloud-service.

SafeHome P2 HD kan tilsluttes hjemmets eksisterende Wi-Fi helt uden brug af netværkskabler. Og takket være WPS-funktionen trykker du blot på knappen på kameraet og på din netværksrouter, hvorefter netværket automatisk opsættes.

Læs også: Sikkerhedshuller i Hola

SafeHome P2 HD Camera Indoor Fixed skyder 1 MP billeder samt videooptagelser i op til 720p opløsning. Kameraet er udstyret med dioder til natoptagelser og har desuden kortlæser til microSD, så billeder og video kan gemmes direkte på kameraet.

Kameraet er tilgængeligt nu og koster 799 kroner.

12 kommentarer
Vis kommentarer