Sendte venneanmodning til den forkerte – nu er de gift

Patsy Sutton troede, hun sendte en facebook-venneanmodning til en tidligere klassekammerat, men det var ikke ham – til gengæld var det hendes livs kærlighed

I år er det fem år siden, at det lykkelige par mødtes for første gang.
I år er det fem år siden, at det lykkelige par mødtes for første gang.

Lad os være ærlige. Det kunne da være fedt – og ret romantisk – at støde på den store kærlighed ved en fejl. Og det sker faktisk for nogen – f.eks. for Patsy Sutton og John Neeley.

Far får tatoveret datters høreimplantat

De to mødte nemlig hinanden på grund af en fejlsendt venneanmodning på Facebook. Det skriver The Mirror.

Forvekslet med klassekammerat
Patsy Sutton fra Georgia i USA tilføjede nemlig John Neeley som ven på Facebook i den tro, at han var den John, hun havde gået i klasse med mange år tidligere.

Fremtidens bil måler din hjerneaktivitet

Men den 61-årige John Neeley, som boede i Jackson Mississippi og modtog venneanmodning, var 'bare' en tilfældig fremmed, som delte navn med Patsys tidligere klassekammerat og som tilmed også havde gået på en skole, der hed det samme som Patsys – bare 650 km væk.

Heldigvis accepterede John anmodningen og på trods af, at fejltagelsen blev klarlagt, begyndte de to fremmede at skrive sammen.

Nu er de gift
Senere udviklede de skriftlige samtaler sig til, at de to ringede samme.

Så langt er de selvkørende biler kommet

Og i november 2010 besluttede de sig for at mødes – nu, næsten fem år senere har de sagt det helt store 'ja' til hinanden.

– Nu er vi lykkeligt gift og bor med vores 12 hunde. Vi har et vidunderligt liv sammen, siger Patsy Suttun til The Mirror og tilføjer:

– Han er alt, hvad jeg bad for – og jeg skylder det hele til en fejlsendt venneanmodning på Facebook.