Sex: Wearable teknologi er fremtiden

Dating- og forholdsekspert spår om en sexet teknologisk fremtid

Se promo-videoen for det japanske firma Ravijours bh, der registrerer kvinders hjerterytme og kun åbner, når hjertet slår i 'ægte kærligheds-rytmen'. (PR-video)
Følg Teknologi

Caroline Kent er skribent for The Telegraph Men, her rådgiver hun bl.a. mænd ud i den udfordrende opgave at købe undertøj til kvinder, tester hvilke online datingsider, der er bedst til mænd og ytrer sine generelle tanker om tidens sexede tendenser.

Senest har hun skrevet om, hvorfor hun og flere eksperter på området mener, at sex i fremtiden vil indeholde meget mere teknologi, end vi hidtil har set medbragt i dobbeltsengen. Hun konstaterer i sin artikel, at teknologien meget snart vil flytte os langt længere end til det nuværende niveau med sexting (sex over sms) og sexfies (sexede selfies). Og teknologien kommer ifølge hende til at gøre vores sexliv meget bedre.

Selvom en undersøgelse fra kondomfirmaet Durex foretaget blandt 2.000 briter allerede i 2013 viste, at 33 pct. følte, at deres digitale liv havde negativ effekt på deres intime relationer, og fem pct tilmed indrømmede, at de havde været på Facebook under (!) samleje, tror Caroline Kent ikke på påstanden om, at teknologi har en negativ konsekvens for vores udfoldelser på lagnerne. Og det er til trods for, at vores aktivitetsniveau på sociale medier har været stigende siden 2013.

Eksempler på teknologi, der kan forandre vores sexliv:

Bh'en der kun åbner for den rette
Det japanske firma Ravijour har udviklet en bh, som registrerer kvindens hjerterytme og kun åbner, når hjertet slår i 'ægte kærligheds-rytmen' – en rytme selskabet mener at have fastlagt. 

Vibrerende trusser
Fundawear er forspillets selvproklamerede fremtid. Via en app kan du styre vibrationer i din partners trusser, og altså starte legen før I overhovedet mødes.

Kjolen der bliver gennemsigtig
Studio Roosegaarde har udviklet en kjole, der reagerer på hjertetymen og interaktion med andre mennesker – jo større registrering, jo mere gennemsigtig bliver kjolen.

Kontakt på tværs af soveværelser
FriXion er et nyt socialt netværk, som sigter efter at forbinde sexlegetøj på tværs af dobbeltsenge, badeværelser og sofaer. Vi behøver end ikke være i samme rum med sloganet ”Skab kontakt. Vær tilstede. Skab FriXion (friktion, red.)” vil sitet få os i fysisk kontakt med hinanden over internettet. Det vil de bl.a. gøre med avancerede 'teledildoer', som lader to personer sexuelt stimulere hinanden, selvom der fysisk er afstand mellem dem.

Sexapps
Datingsider- og apps kan være vejen til ægte kærlighed, men måske er det slet ikke kærlighed, du leder efter. Er dét tilfældet, kan teknologien heldigvis også hjælpe dig med missioner, der har andre mål for dig og din 'udkårne' end kærlighed. Deres findes masser af apps derude, som kun har til formål at guide dig til dit næste knald.

  • Down Dating (tidligere 'Bang with friends'): Lader dig helt diskret melde din interesse til venner og bekendte. Og finde ud af om tanken er gengældt.
  • HowAboutWe: App'en stiller spørgsmålet 'How about we...' og du udfylder tomrummet.
  • Get Pure: Drop smalltalken og kom til sagen – det er devisen i denne app. Det er 'sex on demand', for dem, der ikke synes, de har tid til at vandre rundt om den varme grød i timer og dage.
  • Tinder: Den kender de fleste. Swip right, få et match, og giv besked om dit forehavende – kaffe, middag, sex. Du bestemmer selv, hvad du vil lægge i dine match.

Og så er der selvfølgelig alle de mere almindelig teknologiske remedier, som længe har vibreret, snurret og kildet i soveværelser verden over.

Seneste nyt

Benny bekræfter vores bange anelser om regeringen

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.