Hvem har mon lagt krop til denne røv?

HITWOMAN: Det er en dansk skuespiller, som lægger krop og bevægelser til de kvindelige figurer i 'Hitman: Absolution'

Det er den danske skuespiller Mette Lysdahl, som har lagt krop til den yndige dame i badet. (PR foto)
Det er den danske skuespiller Mette Lysdahl, som har lagt krop til den yndige dame i badet. (PR foto)

Det dansk udviklede computerspil 'Hitman: Absolution', der ramte butikker verden over i starten af denne uge, er ikke kun brygget på softwareprogrammører, pizza og cola.

Også flere mere eller mindre kendte Hollywood-skuespillere er med til at kaste glans over listen af medvirkende. Og så er der danske Mette Lysdahl, som udførte Motion Capture Performance.

'Hitman: Absolution' bliver frigivet i Danmark i aften - en dag før resten af verden. Se interviewet med instruktør Tore Blystad i tv-klippet øverst her på siden. Spilnyheder TV: 'Hitman: Absolution' er det vildeste nogensinde

Det gik ud på, at man hopper i en våddragt fyldt med sensorer. Herefter har hun udført en række bevægelser og reaktioner, der så er blevet overført til en del af spillets kvindelige figurer. Alt sammen, så figurerne fremstår mere naturlige.

- Man kan sige, at figurernes krop og bevægelser er baseret på min krop og mine bevægelser, udtaler Mette Lysdahl.Mette Lysdahl er uddannet fra Melbourne Acting School i Australien og skuespillerskolen Ophelia i København. Hun har blandt andet medvirket i Guldhornene, Anja og Viktor - Brændende kærlighed og Forbrydelsen.

- Jeg er jo vant til kunne bruge hele min krop, min mimik og min stemme til at udtrykke en følelse, så pludselig at være begrænset til kun at bruge kroppen var meget udfordrende. Det tog lige lidt tid at vænne sig til. Men det var virkelig lærerigt, og som skuespiller synes jeg jo altid, det er super fedt at opleve nye måder at arbejde med mig selv og mit udtryk.

'Hitman: Absolution' får verdenspremiere i Danmark 19. november - én dag før resten af verden Spilnyheder Danskerne får Hitman før ALLE andre

Mette Lysdahl kan opleves i hovedrollen i den tyske spillefilm 37 i anden halvdel af 2013.

Hendes virtuelle krop kan opleves i 'Hitman: Absolution' lige nu, som er ude til Xbox 360, PS3 og pc.

1 af 2 Mette Lysdahl kan i 2013 opleves i den tyske spillefilm 37. (Foto: joshuatree.dk)
2 af 2 Det er den danske skuespiller Mette Lysdahl, som har lagt krop til den yndige dame i badet. (PR foto)