Katy Perry vil have 'flækket banan'

Sangerinden håber, hun snart kommer til at sidde i den bananasplit-sofa, som kan opleves i 'The Sims 3: Katy Perry's Søde Sager'

'The Sims 3: Katy Perry's Søde Sager' udkommer til pc og Mac i juni.
'The Sims 3: Katy Perry's Søde Sager' udkommer til pc og Mac i juni.

Når udvidelsespakken 'The Sims 3: Katy Perry's Søde Sager' udkommer til pc og Mac i juni, bliver det muligt for spillerne at forsøde simmernes liv med Katy Perry-inspireret indhold. Det vil være muligt at indrette hjem og nabolag til et kulørt Candyfornia med blandt andet cupcake-inspirerede guitarer, slik-udstyr til legepladserne og lækre candyfloss-træer.

Lige nøjagtig hvor Katy Perry kommer ind i billedet, er en anelse usikkert. Til gengæld er det et faktum, at hun godt kan lide en flækket banan.

- Jeg er så vild med noget af tilbehøret i spillet, at jeg har tænkt mig at få det lavet i virkeligheden! Det er for eksempel et af mine små mål her i livet at prøve at sidde på en banana split-sofa, lyder fra Katy Perry i en pressemeddelelse.

Synger simlish
I samme meddelelse bliver det også afsløret, at hun har indspillet sin hitsang ‘Last Friday Night (T.G.I.F)' på simlish - det officielle sprog i 'The Sims'.

Af andre søde sager i spillet kan du blandt andet opleve slikspringvand, isvaffel-picnicbord, sukkerbetrukket tøj, tyggegummi-pink lænestole, lakrids-inspireret glidebane og slik-legepladser.


Følg os på Facebook

1 af 3 Slik i lange baner i 'The Sims 3: Katy Perry's Søde Sager'.
2 af 3 Hvis det går efter Katy Perrys hoved, bliver denne bananasplit-sofa snart virkelighed.
3 af 3 'The Sims 3: Katy Perry's Søde Sager' udkommer til pc og Mac i juni.
0 kommentarer
Vis kommentarer