GISP! Storbarmede ninja-piger i 3D

G-skål: Tøj bliver flænset i stykker, når fem ekstremt storbarmede ninja-piger i dag debuterer på Nintendo 3DS. Se video her!

Åh nej, ninja-pigernes tøj bliver revet itu, når de er i kamp.
Åh nej, ninja-pigernes tøj bliver revet itu, når de er i kamp.

I rækken af nyheder om obskure japanske computerspil, som du nok aldrig kommer til at se skyggen af ( læs evt. også: Uartige piger skal da spankes), er vi nået til 'Senran Kagura.'

Spillet er udkommet i dag til Nintendo 3DS i Japan og beskrives bedst som et storbarmet kampspil, hvor fem veludstyrede (kvindelige) skoleelever skal forsøge at redde deres skole fra en 'trussel' med de bedste ninja-tricks, de har lært i gymnastiktimerne.

Spillet er et såkaldt 'Side-scrolling action game,' hvor du ser spillet fra siden og figurerne bevæger sig til højre og venstre, som du kender det fra 'Street Fighter'-serien. Men i 'Senran Kagura' bliver de fem heltinders tøj selvfølgelig revet itu, når de er i kamp.

Med spillet følger også en mulighed for at nærstudere de fem unge kvinder fra alle mulige og umulige vinkler.

LÆS OGSÅ: Erotisk pc-spil giver 'en hånd med'

Skålstørrelser
Og udviklerne hos Marvelous Entertainment har endda gjort sig den ulejlighed at komme op med figurernes brystmål:

Chiaki Kyan: G-skål
Imao: F-skål
Maria Tainaka: E-skål
Mitsue Saito: E-skål
Natsumi Kan: D-skål

Marvelous har i øvrigt for muligheden for at udgive spillet i USA, så måske rammes Europa også på et tidspunkt. Spil til Nintendo 3DS er regionslåste, så det nytter ikke at importere det, med mindre du også bestiller en japansk 3DS.


Følg os på Facebook