Her er Hitmans fesne våbenarsenal

E3 2011: Gør dig klar til at dræbe med hashbong og buste, når Agent 47 gør comeback i Hitman: Absolution

Hitman: Absolution udkommer til Xbox 360, PlayStation 3 og pc næste år.
Hitman: Absolution udkommer til Xbox 360, PlayStation 3 og pc næste år.

LOS ANGELES (ekstrabladet): Da danskerne fra IO Interactive i onsdags havde verdenspremiere på den første Hitman Absolution-teaser var flere hundrede mennesker samlet ved Hitman-standen på E3 for at se med - de fleste af dem iklædt et rødt slips ... Agent 47's kendetegn.

Og skal man tro den forrygende flotte teaser har de danske udviklere ikke tænkt sig at skuffe de mange hungrende Hitman-fans. Og spillet har under E3 modtaget adskillige nomineringer fra diversen spil-medier i kategorien 'Bedste spil.'

Men det bliver ikke umiddelbart Agent 47'ers dræbermetoder, der får spillet til at drukne i priser. Det er i hvert fald ikke det indtryk, ekstrabladet.dk står tilbage efter den eksklusive fremvisning af 'Hitman: Absolution' bag lukkede døre på E3.

Her formåede Agent 47 bl.a. at slå ihjel med en strømpistol, en lille buste, en politistav og en hashbong. Når det er sagt, så er det netop de mange frie valgmuligheder, der gør Hitman til det, det er, og man kunne sikkert have brugt en stumtjener, et leksikon og en pølsegaffel i stedet.

Og Hitman: Absolution virker på trods af de umiddelbart mindre dødbringende våben da også som en sand lækkerbidsken med totalt lækker grafik og action for alle pengene.

Hitman: Absolution er bygget op helt fra bunden på den nyudviklede spilmotor Glacier 2, og spillet byder på en stor nyhed:

INSTINKT: Her har du mulighed for at se verden igennem Agent 47's egne øjne, så du kan se, hvordan 47 eksempelvis forventer en vagt vil patruljere, eller hvordan 47 skaber sig overblik over flugtveje, smutveje og mulige våben.

Du kan også bruge instinkt, når du er i forklædning. Er du eksempelvis i politiuniform kan du bruge instinkt til at opføre dig som den betjent, du snuppede forklædningen fra.

Og forklædninger er stadig en stor del af Hitma-serien, hvor du altid skal tænke dig om, da omgivelserne reagerer på det tøj, du render rundt i.

I den gameplay-demo vi så, kom det bl.a. til udtryk i lovprisninger fra taknemmelige borgere - når vi rendte rundt i politiuniformer - få sekunder efter, vi havde dræbt en ordentlig håndfuld betjente. På et andet tidspunkt brugte vi også en donut til at blende ind blandt betjente.

1 af 3 Der var godt fyldt op, da der var verdenspremiere på den nye Hitman-teaser.
2 af 3 Denne fine hvide buste er dødbringende.
3 af 3 Hitman: Absolution udkommer til Xbox 360, PlayStation 3 og pc næste år.
0 kommentarer
Vis kommentarer