TV: Den lilla dildo er løs i Steelport

E3 2011: Det bliver ikke meget mere outrageous end 'Saints Row: The Third,' som ekstrabladet.dk har kigget nærmere på

En kærlig Saints Row-vasker.
En kærlig Saints Row-vasker.

Se de søde Saints Row-bikini-piger vaske biler på E3 og hør, hvad det mest vildeste du kan gøre i 'Saints Row: The Third' er i tv-klippet øverst her på siden!

LOS ANGELES (ekstrabladet.dk): Sug mennesker ind i din mobile kanon og skyd dem op i luften. Slå uskyldige gående ned med en lilla dildo eller et par kæmpe boksehandsker, så blodet flyder. Bestil et luftangreb, hvis banden på gaden giver dig for meget modstand.

Jo, den fik ikke et hak for lidt, da folkene bag 'Saints Row: The Third' viste spillet frem bag lukkede døre på årets E3.

SE OGSÅ: De toplækre booth babes på E3

Og det virker som om, at udviklerne hos Volition til fulde har tænkt sig at udnytte konkurrenten Rockstar Games pause fra 'Grand Theft Auto'-serien.

De to spilserier minder med sine åbne verdener fyldt med kriminalitet meget om hinanden, men i 'Saints Row' går man skridtet videre ved at lave et fuldstændig latterligt gameplay, der får dig til at vælte omkuld af begejstring.

Fløjet over af fly
Under fremvisningen af gameplay-demoen nåede vi også at være i skududveksling i frit fald i luften over byen Steelport, hvor spillet foregår. På et tidspunkt skal du endda skyde hul i forruden i en kæmpe flyvemaskine, der prøver at flyve dig over, så du kan komme ind i det.

SE OGSÅ: Rowdy rock'n'roll for rookies

Ser vi på selve handlingen i spillet, er banden The Saints denne gang røget i spjældet, hvor de bestikkes ud af bossen for den kriminelle organisation Syndicate, som vil have en del af The Saints indtjening. 'Tilbuddet' får Johnny Gat og de andre i luftrummet over Steelport. Det bliver selvfølgelig afvist, og så bryder endnu en outrageous bandekrig ellers ud.

Forsød ventetiden med en bilvask
'Saints Row: The Third' udkommer til PS3, Xbox 360 og pc 15. november. Du kan eventuelt bruge noget af ventetiden til at forsøde tilværelsen med en bilvask i tv-klippet øverst her på siden.