TV: Her er den nye Wii-konsol!

E3 2011: Nintendo har netop præsenteret ny konsol og verdens vildeste controller. Se 'Wii U' her!

Wii U-controlleren, som ser ud til at ændre måden, vi spiller konsolspil på.
Wii U-controlleren, som ser ud til at ændre måden, vi spiller konsolspil på.

LOS ANGELES (ekstrabladet.dk): Så er tæppet endelig blevet fjernet. Nintendos nye konsol er ude i lyset og ser ud til at ændre radikalt på spiloplevelsen i stuen.

Navnet er 'Wii U' - en konsol med medfølgende controller - som også fungerer selvstændigt som konsol. Og mens konsollen ser rimelig standard ud skiller controlleren sig ud som en forvokset håndholdt konsol med en 6,2 tommer stor trykfølsom skærm, 'skulder-knapper,' kamera, to circle pads, control pad, mikrofon, højtalere og accelerometer.

Det mest vilde ved Wii U-controlleren er, at når du sidder og spiller på din fladskærm, kan du 'overføre' spillet til skærmen på Wii U-controlleren, hvis en anden i familien vil se tv. Men controlleren kan også meget andet.

Et hav af muligheder for os og dig
Du kan også bruge den trykfølsomme skærm som spilleplade til eksempelvis Air Hockey, du kan styre ved hjælp af motionsensorerne i Wii U, du kan foretage videoopkald, bruge Wii U som våben, hvor du 'slider' eksempelvis kastestjerner af sted mod din fladskærm og du kan browse på internettet. Wii U-controlleren er også kompatibel med Wii Balance Board, og du kan placere den på stuegulvet og bruge den som Tee, når du spiller golf på fladskærmen.

Det er endnu småt med oplysninger om indmaden i konsollen, men kvaliteten er i HD. Wii U ankommer i 2012. Ingen pris er blevet nævnt.

1 af 2 Wii U udkommer i 2012. En pris kendes endnu ikke.
2 af 2 Wii U-controlleren, som ser ud til at ændre måden, vi spiller konsolspil på.
0 kommentarer
Vis kommentarer