TV: Kom helt tæt på den nye PlayStation

E3 2011: Den nye PlayStation Vita imponerer både med sin grafik, muligheder og pris. Få det første smugkig her

Se 'Uncharted 3: Drake's Deception' på PlayStation Vita i tv-klippet øverst her på siden!

LOS ANGELES (ekstrabladet.dk): Så fik vi endelig forceret den usandsynligt lange kø til Sony næste håndholdte konsol, så vi kunne prøve den. Og PlayStation Vita var bestemt ventetiden værd!

Bare dens lækre afrundede udseende vidner om, at der er noget stort i vente, når den udkommer op til jul. Og også grafikken på den fem tommer store skærm imponerede, da vi hænderne i demo af 'Uncharted 3: Drake Deception.' Den håndholdte udgave af spillet så simpelthen overdådig ud.

LÆS OGSÅ: PlayStation Vita-lanceringen minut for minut

Og flere af konsollens nye features kom fint til udtryk i de ti minutter, vi tilbragte i selskab med Vita og Drake. En af de største nyheder ved konsollen er de to trykfølsomme skærme - en foran og en bagpå.

Skærmen foran blev brugte vi til at klatre på klipper og mure. Drake hoppede derhen,v hvoi trykkede. Skærmen bagpå brugte vi til rebklatring, hvor vi kørte fingene op eller ned over skærmen, for at få Drake til at klatre. Meget fede tilføjelser, der virkeliggjorde spiloplevelsen.

TV: Se 'Assassin's Creed i flammer

En anden nyhed er konsollens bevægelsessensorer. Tilføjelsen brugte vi til at sigte med, når vi fandt en sniper rifle frem. Også det skabte en større oplevelse ved at sidde med en håndholdt konsol.

Og når man sammenholder oplevelsen med den forventede pris lige under 2500 kroner, så skal det nok blive en god jul for Sony og os forbrugere.

1 af 3 
2 af 3 
3 af 3 
0 kommentarer
Vis kommentarer