Her er alle rygterne om Wii 2

Nintendos Wii-afløser bliver transportabel, går under kodenavnet 'Project Café' og udkommer i 2012. Få det store rygte-overblik her

Wii 2 går under kodenavnet 'Project Café' og vil byde på en controller med indbygget trykfølsom skærm. (Billedet er ikke et officielt 'Wii 2'-logo fra Nintendo)
Wii 2 går under kodenavnet 'Project Café' og vil byde på en controller med indbygget trykfølsom skærm. (Billedet er ikke et officielt 'Wii 2'-logo fra Nintendo)

Rygterne om Nintendos afløser for den millionsælgende Wii-konsol tog for alvor fart i sidste uge, da GameInformer breakede nyheden om, at Wii 2 vil blive vist frem på spilmessen E3 i Los Angeles i starten af juni.

GameInformer skrev, at Wii 2 vil kunne vise grafik i HD-opløsning, og Kotaku.com fulgte op med oplysningen om, at Wii 2 vil være mere kraftfuld end Xbox 360 og PS3.

Siden har flere andre spilmedier fulgt trop med mere eller mindre løse rygter leveret af unavngivne kilder. Her får du et overblik over, hvad der måske er i vente.

Transportabelt café-projekt
Den bliver i medierne benævnt som 'Wii 2,' men hos Nintendo selv er kodenavnet 'Projevt Café,' skriver franske 01net.com, som samtidig fortæller, at controlleren til den kommende konsol vil indeholde en seks tommer stor trykfølsom skærm, et kamera og flere knapper end du kender fra den nuværende Wii-controller.

Ign.com har efterfølgende fået bekræftet, at man på controller-skærmen vil kunne streame hele spil fra den stationære konsol, hvilket betyder, at du vil kunne tage Wii 2/Project Café med på farten.

Om opløsningen på skærmen på controlleren bliver 720p eller HD hersker der stadig uenighed om, men sikkert skulle det være, at konsollen kommer i slutningen af 2012 og vil være kompatibel med dine nuværende Wii-spil.

CVG skriver, at flere store tredjepartsudviklere allerede er i gang med udvikle spil til konsollen. Og Next-gen.biz går skridtet videre og nævner Ubisoft, Activision og Electronic Arts.