Fuld fart frem for Kinect

E3 2011: Storsælgende Kinect til Xbox 360 får fuld opbakning fra spiludviklerne, som har annonceret et hav af bevægelsesfølsomme og controllerfri titler på E3

LOS ANGELES (ekstrabladet.dk): Med over 10 millioner solgte Kinect-sensorer på verdensplan indenfor det første halve års levetid, er Microsofts controllerfri styreform kommet forrygende fra start.

Og det er en succes, som spiludviklerne kan bruge til noget, hvilket også er kommet til udtryk på E3-spilmessen i Los Angeles, hvor et hav af ny Kinect-titler er blevet offentliggjort.

SE OGSÅ: De toplækre booth babes fra E3

Spillene kendetegnes ved, at du skal bevæge arme og ben for at få succes. Og det er fungerer ganske fint i de spil Ekstra Bladet har prøvet under messen - bl.a. Kinect Sports: Season 2, Kinect Star Wars og Dance Central 2.

Men kendetegnende for spillene er også, at du som regel ikke selv kan bevæge dine spillere ud af flækken, hvilket godt kan skabe fustrationer. I Kinect Star Wars har de gjort forsøget ved at gøre det muligt at springe hurtigt frem, men spillet er stadig en slags 'on rail.'

SE OGSÅ: 'Assassin's Creed' står i flammer

Også andre store titler vil kunne oplevelses med Kinect indenfor en overskuelig fremtid. Blandt andet:

Fable: The Journey
Forza Motorsport 4
Ghost Recon: Future Soldier
Hulk Hogan's Main Event
Kinect Disneyland Advetures
Raving Rabbids: Alive & Kicking
Sesame Street: Once Upon a Monster
Just Dance 3

SE OGSÅ: Verdenspremieren på første Hitman-trailer

Desværre tilbyder mange af spillene (eksempelvis Forza 4) også styring ved hjælp af din stemme. En feature, som endnu ikke er tilgængelig i lille Danmark. Og før det sker, kan du godt vinke farvel til den fulde Kinect-oplevelse. En opfordring til Microsoft om at komme op i samme gear som spiludviklerne er hermed videregivet.

0 kommentarer
Vis kommentarer