Kan du gætte hvad han er verdensmester i?

Med hjælp fra ord som 'AUROREAN', 'BEJEWEL' og 'RATOONER' kan Nigel Richards nu kalde sig verdensmester. Den bedste nogensinde, lyder dommen nu

Nigel Richards fra New Zealand er ny verdensmester i Scrabble. (PR foto)
Nigel Richards fra New Zealand er ny verdensmester i Scrabble. (PR foto)

Skægge Nigel Richards fra New Zealand kan kalde sig verdensmester i Scrabble. Det skete efter en fem dage lang turnering i Prag, hvor ordkongen satte 111 modstandere fra 43 lande godt og grundigt til vægs.

I det afgørende spil skete det blandt andet med ord som 'AUROREAN' (relaterer sig til daggry) til 98 point, 'BEJEWEL' (udsmykket med juveler) til 89 point, 'RATOONER' (en plante der blomstrer af sidste års rødder) til 73 point og 'GREX' (en gruppe af planter med en fælles hybrid forfader) til 60 point.

Sådan vinder du i Wordfeud

Det kunne Komol Panyasophonlert fra Thailand ikke hamle op med, så han måtte tage til takke med andenpladsen, mens cykelentusiasten Richards fra Christchurch fik sat 10.000 dollar ind på kontoen.Scrabble-verdensmester Nigel Richards fra New Zealand flankeret af to uidentificerede arrangører (PR foto)
Scrabble-verdensmester Nigel Richards fra New Zealand flankeret af to uidentificerede arrangører (PR foto)


Turneringsbossen sagde efterfølgende, at Nigel Richards er den bedste Scrabble-spiller nogensinde.

- Richard har de seneste år bevist, at han er den bedste, derfor er det kun naturligt, at han bliver den første vinder af denne turnering, siger John Chew i en pressemeddelelse.