Nyt Castlevania flekser Hollywood-musklerne

Robb Stark! Robert Carlyle! Patrick 'Awesome' Stewart!

Verdens mest berømte hånd-på-pande-billede. (Foto fra Eurogamer.dk)
Verdens mest berømte hånd-på-pande-billede. (Foto fra Eurogamer.dk)

Der er ingen tvivl om, at Konami har smidt nogle skejser efter den stjernespækkede Hollywood-skare af skuespillere, der indgår i den nye Castlevania: Lords of Shadow 2-video.

Draculaen er Robert Carlyle, bedst kendt som Begbie den øl-slyngende galning i 'Trainspotting'.

Der er også Patrick 'Charles Xavier Jean Luc Picard' Stewart, som bliver ved med at være storslået og elskværdig. Han spiller rollen som Zobek.

Sidst men ikke mindst, har de også anskaffet sig ingen ringere end Robb Stark (Richard Madden) fra Game of Thrones.

Læs også: Prøv at bytte køn med ny virtual reality – advarsel: nøgne damer og mænd

Castlevania er en af de ældste spilserier, der stadig er aktive i dag. Det begyndte som et simpelt action/platformspil inspireret af klassiske filmmonstre og horrormytologi, og har udviklet sig til en massiv franchise, der har krydset både genrer og koncepter.

Denne evige slagmark mellem Belmont-slægten og selveste grev Dracula har etableret sig selv som et af de resterende eksempler på klassisk gameplay blandet med moderne design, ledsaget af en særpræget æstetisk stil, der har overlevet og udviklet sig gennem tiderne.

Er du ikke fortrolig med serien, kan du blandt andet læse Eurogamers retrospektiv og få en sans for, hvordan Castlevania har forandret sig over de sidste 24 år, og hvorfor Lords of Shadow er et så væsentligt skridt for serien.

Castelvania: Lords of Shadow 2 sparker kistelåget af d. 28. februar til PC, PS3 og Xbox 360.