Danish Game Awards: Det her var Årets Spil i 2013

Grand Theft Auto V rendte med titlen som Årets Spil ved prisuddelingen i The Ballroom i Parken i København

Grand Theft Auto V tog tre priser ved Danish Game Awards, herunder den mest prestigefyldte som Årets Spil. (Foto: AP/Rockstar Games)
Grand Theft Auto V tog tre priser ved Danish Game Awards, herunder den mest prestigefyldte som Årets Spil. (Foto: AP/Rockstar Games)

Hvis det ikke var så svært at programmere med armene over hovedet, så ville folkene hos Rockstar formentligt have godt ondt i overarmene nu. Efterårsudgivelsen Grand Theft Auto V har noteret ind til flere salgsrekorder, og modtaget ros i en ganske lind strøm.

Torsdag aften fulgte endnu mere af det sidste, da den danske spilbranche kigger tilbage på 2013 og kårede årets spil. Det skete ved Danish Game Awards i The Ballroom i København, og Grand Theft Auto hjemtog ikke færre end tre priser.

Grand Theft Auto 5 er nu ude i handlen. Spilnyheder Derfor elsker vi GTA

Ud over den prestigefyldte som Årets Spil, så rendte spillet også med prisen i action-kategorien samt årets kritikerpris.

Spillet, der er udviklet af det skotskbaserede Rockstar North, og er formentligt et af de dyreste spil, der nogensinde er produceret.

Grand Theft Auto V blev aftenens store vinder. (Foto: AP/Rockstar Games) Spilnyheder Her er alle vinderne ved Danish Game Awards

Avisen The Scotsman vurderede i september, at det havde kostet 170 millioner pund i udvikling og markedsføring. Det svarer til halvanden milliard danske kroner og dermed et beløb, der kun kan matches af de absolut største Hollywood-produktioner.

Flere butikker - også i Danmark - markerede lanceringen af GTA5 med midnatsåbent, og på trods af faldende temperaturer, så valgte adskillige at gribe chancen for at få fingre i spillet så hurtigt som overhovedet muligt. (Foto: Pixel.tv) Spilnyheder Så stort er GTA 5

0 kommentarer
Vis kommentarer