Doom er tilbage: Så voldeligt bliver det

En af 90'ernes største spilsucceser er tilbage i en ny og endnu mere voldelig udgave. Se traileren her

En rumstation på planeten Mars er blevet overrendt af dæmoner fra helvede, og som den sidste overlevende er det op til dig at stoppe de djævelske skabninger.

Hvis det lyder bekendt, så har du formentlig brugt mange timer foran skærmen på at spille Doom 1 og 2, da de to spil satte standarden for first person shooter-genren i 90'erne.

For 11 år siden blev sidste spil i serien - Doom 3 - sendt på gaden, og siden da har der ikke været meget nyt fra Doom-serien, hvis man ser bort fra de obligatoriske udvidelsespakker.

Nu er det næste Doom-spil dog endelig på trapperne, og hvis man kigger på de trailere som netop er blevet vist på spilmessen E3, er der noget at glæde sig til.

Spillet har naturligvis fået en grafisk make-over, men ud fra trailerne at bedømme, bliver man som spiller stadig taget med på lidt af et nostalgi-trip. Fjenderne består stadig af dæmoniske monstre med navne som imp, mancubus og cyberdemon, ligesom der heller ikke er pillet for meget ved våbnene. Derfor er det stadig muligt at dræbe dine fjender med motorsav, shotgun eller Doom-klassikeren BFG9000.

Som noget nyt er nærkampsdelen af spillet dog blevet prioriteret højere. I bedste Mortal Kombat-stil er det derfor muligt at give fjenderne et ydmygende endeligt, ved for eksempel at stoppe en granat ned i halsen på dem eller tæve dem med deres egne afrevne arme.

Doom forventes klar på hylderne i foråret 2016.

Se den officielle trailer for det nye Doom over artiklen. Se en udvidet gameplay-trailer herunder:

30 kommentarer
Vis kommentarer