Gamingtablet fra Acer dumpet: For svag til mere end Angry Birds

Dedikerede gamere bliver slemt skuffede, hvis de investerer i Acers Predator Tablet

Det ser sejt ud med fire fronthøjttalere, men i praksis er de designet dårligt. Man får ondt i hænderne af at holde på tabletten fra Acer. Og så lyder de ikke særligt godt, mener vores anmelder. (PR-foto)
Det ser sejt ud med fire fronthøjttalere, men i praksis er de designet dårligt. Man får ondt i hænderne af at holde på tabletten fra Acer. Og så lyder de ikke særligt godt, mener vores anmelder. (PR-foto)

Acer Predator 8: Otte tommers HD-tablet, bygget målrettet til spilmarkedet, set til 2.399 kroner.

- Jeg er ret skuffet.

Ekstra Bladets juniortester er en dedikeret gamer. Og når producenten Acer nævnes, kommer der normalt 'julelys i øjnene'. For af alle kan Acer virkelig lave nogle fede spillemaskiner.

Teknologi En strømlinet prisvinder: Trådløs Skullcandy hovedtelefon imponerer

Forventningen til testen af firmaets spilletablet, Acer Predator, var derfor store. Altså indtil vi kom i gang med at spille:

- Selv kørespiller Asphalt, der følger med, kan den ikke klare.

- Tabletten begynder at tabe frames og bliver meget varm.

 

Angry Birds - men så heller ikke mere
Vores tester har også prøvet egne spil med samme dårlige resultat. Ifølge ham er problemet valget af en Intel-processor og så blot 2 GB indbygget RAM:

- Når de kalder det en spiltablet, er det mærkeligt, at den ikke kan leve op til nogle højere krav.

- Jeg har selv en NVIDIA Shield Tablet, som koster det halve, og som jeg er super glad for. Den kører alle mine spil perfekt.

- Men jeg prøvede et spil, Dry, der er ret processorkrævende, men ikke overdrevet. Det kunne Acer Predator heller ikke klare. Kun spil som Angry Birds klarede den ok.

Teknologi Test: Denne runde vandhund spiller godt - og længe

 

Dommen: Ikke værd at anbefale
Designet på den lille tablet ser umiddelbart fedt ud.

- Men de - i øvrigt ret dårligere - fire fronthøjttalere er udstyret med nogle kanter, der gør, at den er virkeligt ubehagelig at holde på.

- Så når du sidder med Acer Predator, begynder det hurtigt at gøre ondt.

- Kameraet er også elendigt, men det kan så være lige meget: tabletten er nemlig ikke værd at anbefale, lyden dommen fra Ekstra Bladets yngste tester.

Hvis du tror, at projektoren kan være til særlig nytte for dig, så er Lenovo Yoga Tablet 3 Pro det helt rigtige valg. (Foto: PR) Mobil Test: Lenovo har forbedret genial projektor i tabletform

Kontakt techredaktionen

Har du en god historie om teknologi, ris eller ros? Mail til tech@eb.dk - eller sms/mms til 2860 2939 (alm. takst). Du er også velkommen til at sende en direkte besked på Twitter: