Her er årets bedste computerspil

Otte spil er sluppet gennem nåleøjet til afstemningen om årets computerspil 2014

'Call of Duty: Advanced Warfare' er blandt de nominerede til titlen som Årets spil. (Foto: AP/Activision)
'Call of Duty: Advanced Warfare' er blandt de nominerede til titlen som Årets spil. (Foto: AP/Activision)

En lang række computerspil kæmper lige nu om titlen som årets bedste i forskellige kategorier. Otte titler er nået gennem nåleøjet til den mest prestigefyldte af dem, Årets Spil.

Vinderen kåres blandt andet på baggrund af stemmer afgivet på Multimedieforeningens hjemmeside.

I alt ni kategorier kan der stemmes i frem til 18. januar. Selve kåringen finder sted i The Ballroom i Parken 29. januar. Her vil også, for første gang, blive uddelt en pris i kategorien 'Årets Gamer'.

- Årets nye pris går til Danmarks største computerspiller, der således kan smykke sig med titlen som Årets Gamer 2015. I sidste ende er det jo alle computerspillerne, det hele handler om, så det er helt oplagt, at vi også hædrer Danmarks mest dedikerede computerspiller. De nominerede findes af tre af Danmarks største spil-medier og ved selve showet findes vinderen i en live-battle på scenen, fortæller Morten Nielsen, der er formand for Multimedieforeningen.

Samtlige nominerede og afstemning i de forskellige kategorier kan findes her.

De otte spil, der dyster om titlen som Årets Spil kan ses i faktaboksen herunder. Sidste år rendte 'Grand Theft Auto V' med titlen. Hvilket et af årets nominerede synes du fortjener at rende med titlen som årets bedste?

0 kommentarer
Vis kommentarer