Kommer snart: Nintendo NX ventes afsløret til september

Men du kan først købe konsollen næste år

Spillefirmaer som Nintendo ved godt, at nye konsoller 'skal sidde i skabet', når de lanceres. Og konkurrencen om kunderne er benhård.
Spillefirmaer som Nintendo ved godt, at nye konsoller 'skal sidde i skabet', når de lanceres. Og konkurrencen om kunderne er benhård.

Den kommende Nintendo NX er nu et skridt tættere en afsløring, skriver Gamereactor.dk.

Konsollen vil formelt blive afsløret i september. Det vurderer kilder tæt på firmaet.

Den kommende PlayStation 4 NEO bliver slankere og hurtigere end forgængeren her på billedet - men den endelige salgsdato er fortsat ukendt. (PR-foto) Spilnyheder Prisen afsløret: Så meget skal ny PlayStation koste

NX var oprindeligt planlagt at komme i handlen i løbet af det kommende efterår. Nintendo havde endda betalt for et gigantisk marketingsbudget, men bakkede ud i sidste øjeblik på grund af manglen på spil ved udgivelsen.

Både Wii U og 3DS havde mangelfulde udgivelseskataloger, og den fejltagelse ønsker Nintendo at være fri for denne gang.

Konsollen er samtidig røget tilbage på tegnebrættet, da Nintendo ikke ønsker at have en svagere konsol rent teknisk end konkurrenterne.

LÆS OGSÅ: Ghostbusters-spillet klar til forudbestillinger

Planen er derfor efter sigende at opgradere indmaden, så modellen ligger på samme niveau som en PlayStation 4 NEO, men dog uden at være nær lige så kraftfuld som den ventede Scorpio-model fra Microsoft..

Derudover har firmaet sikret et partnerskab med blandt andet Square Enix og Capcom der kaldes 'Project Reconquer', der skal sikre understøttelse fra tredjepartsudgivere til NX.

Dette vil betyde, at mindst tre gigantiske titler fra de to firmaer er at finde fra udgiverne ved konsoludgivelsen, og at der vil være op til flere eksklusive titler fra tredjeparter i fremtiden.

LÆS OGSÅ: Doom-demoen udvidet på ubestemt tid

2 kommentarer
Vis kommentarer