Microsoft pusler i hemmelighed: Ny Xbox One kan være på vej

Både Sony og Microsoft satser på at sælge flere spillekonsoler - og vejen er nye, meget avancerede modeller med 4K og lynhurtig indmad

Spillekampen står mellem disse to: Microsofts Xbox og Sonys PlayStation. (PR-foto)
Spillekampen står mellem disse to: Microsofts Xbox og Sonys PlayStation. (PR-foto)

Den nye PlayStation 4-konsol er på vej.

Sony har godt nok ikke bekræftet det endnu, men oven på gårsdagens store lækage-sag ved vi, at konsollen har kodenavnet 'NEO', og at den er del mere kraftfuld end en almindelig PlayStation 4.

'Ninjas in Pyjamas' vandt den store turnering i Malmø, hvor der udover æren også var 100.000 dollars i pengepræmie. (PR-foto/Abraham Engelmark, DreamHack) Spilnyheder 'Ninjas in Pyjamas' vinder DreamHack Masters

Men hvad med Microsoft?

Xbox-chefen Phil Spencer har tidligere udtalt, at han ikke er interesseret i en 'Xbox 1.5', men nu lader det til, at han måske har genovervejet sin position, skriver Gamereactor.dk.

Teknologi Vrede tv-kunder: Vores digitale boks fra YouSee virker ikke

Hemmelige papirer afslører boksen
Flere rapporter fra en række kilder siger nemlig, at en ny Xbox One-model med kraftigere indmad er på vej.

Rapporterne stammer fra en række godkendelseansøgninger fra den amerikanske Federal Communications Commission (FCC), den amerikanske udgave af en CE-mærkning.

FCC skal godkende et givent elektronikprodukt, før det kan udkomme, og Microsoft har for nylig ansøgt om godkendelse på en række nye produkter.

LÆS OGSÅ: Ny Let it Die-trailer sprøjter med blod

Klar til E3-messen
Dog har FCC og Microsoft underskrevet en aftale, der gør at dokumenterne ikke er offentligt tilgængelige.

Denne aftale er selvfølgelig blevet brudt, men udløbsdatoen skulle have været d. 25 juni, bare 12 dage efter Microsoft's pressekonference ved E3-messen, som er spilbranchens største messe der afholdes i Los Angeles i juni.

I godkendelsesansøgningen står der, at Microsoft er i gang med at teste en ny trådløs chip til Xbox One, og derudover skulle The Verge eftersigende have været i kontakt med en række eksterne kilder, der påstår at Microsoft har testet flere prototyper for nylig.

LÆS OGSÅ: FIFA 16 kan nu spilles gennem EA Access

Disse nye modeller skulle have samme indmad som en kraftig gaming-computer.

Der foreligger selvfølgelig ingen officiel bekræftelse fra Microsoft, ligesom med den nye PlayStation, men vi går om ikke andet et spændende efterår i møde, med hvad der ligner nye konsoller fra både Sony, Microsoft og Nintendo.

0 kommentarer
Vis kommentarer