Næste Call of Duty-spil: Det skal det hedde

Både navnet og hvordan spillet ventes at blive skruet sammen er nu sluppet ud

Også i denne onlinebutik er navnet på den kommende version af Call of Duty blevet afsløret. (PR-foto)
Også i denne onlinebutik er navnet på den kommende version af Call of Duty blevet afsløret. (PR-foto)

Call of Duty er en årlig udgivelse. Og for ikke at gå ned på kvalitet skiftes tre udviklingsstudier til at udgive spil i serien, så hvert hold har tre år til at færdiggøre deres projekt.

Disse tre studier hedder Infinity Ward, Sledgehammer og Treyarch. Og i år er det blevet Infinity Wards tur, skriver Gamereactor.dk.

De har tidligere stået bag den højt elskede Modern Warfare-serie, men skuffede sidst med det undervældende Call of Duty: Ghosts.

LÆS OGSÅ: Billige Nintendo-spil i ny Humble Bundle

Call of Duty - Infinite Warfare
På det seneste har rygterne svirret omkring, hvordan dette års Call of Duty-spil fra Infinity Ward vil se ud. Og et rygte lader endda til at foreslå, at serien vil rejse langt ud i fremtiden og gå 100 procent sci-fi.

Nu, takket være en opmærksom bruger på forummetNeoGAF, kender vi spillets navn. Han kiggede nemlig forbi PlayStation-butikkens Trending-sektion, og her snublede han over navnet: Call of Duty - Infinite Warfare.

Dette er ikke blevet officielt bekræftet af udgiveren Activision endnu, men journalisten Jim Sterling var dog hurtig til at få fat i et butiksdokument, hvor der står, at spillet vil blive formelt afsløret næste tirsdag.

LÆS OGSÅ: Doom-filstørrelse på Xbox One afsløret

3 kommentarer
Vis kommentarer