'Ninjas in Pyjamas' vinder DreamHack Masters

Ingen troede på dem - men 'Ninjas in Pyjamas' har netop vundet deres første store turnering i 18 måneder

'Ninjas in Pyjamas' vandt den store turnering i Malmø, hvor der udover æren også var 100.000 dollars i pengepræmie. (PR-foto/Abraham Engelmark, DreamHack)
'Ninjas in Pyjamas' vandt den store turnering i Malmø, hvor der udover æren også var 100.000 dollars i pengepræmie. (PR-foto/Abraham Engelmark, DreamHack)

Det blev til to nervepirrende maps, 'Dust2' og 'Cobble', der begge endte med stillingen 16-14 i NiPs favør.

På begge maps startede 'Na'Vi' på CT-siden og var foran ved halvlegen, og på begge maps formåede ninjaerne at kæmpe sig tilbage og sikre en føring i de sidste runder

Dermed er 'Ninjas in Pyjamas' de første DreamHack Masters-mestre og rejser hjem med en check på 100.000 dolllars samt deres bedste resultat i umindelige tider, skriver Gamereactor.dk.


Her kan du se det afgørende spil fra weekendens DreamHack Masters i Malmø. Der er flere videoer fra de mange spil her.

Sådan udviklede spillet sig
Tidligere på spilledagen slog 'Ninjas in Pyjamas' deres landsmænd fra 'Godsent' i semifinalen. Netop 'Godsent' var turneringens helt store overraskelse.

Med den tidligere Fnatic-spiller pronax i spidsen spillede 'Godsent' her deres første store, internationale turnering. De var jokeren i deres gruppe, men spillede sig videre og vandt en forrygende kvartfinale mod 'Mousesports' med stillingen 2-1.

LÆS OGSÅ: Counter-Strike 1.6 kan nu spilles på mobilen

'Na'Vi' havde slået franske 'EnVyUs' 2-0 i den anden semifinale. Trods nederlaget var DreamHack Masters Malmö også en god turnering for franskmændene, der for blot to uger siden røg ud i gruppespillet til MLG Columbus Major-mesterskabet.

En bedrift, der sikrede dem en plads i historiebøgerne som de første forsvarende Major-mestre, der ikke nåede i top 8 ved titelforsvaret. 'EnVy' slog i øvrigt danske 'Dignitas' ud i kvartfinalerne.

Kinesiske 'TyLoo' havde spillet fantastisk i gruppespillet, hvor de blandt andet slog de nyligt kårede Major-mester fra Luminosity Gaming ud af turneringen. Men 'TyLoos' eventyr endte i kvartfinalen, hvor de tabte 0-2 til 'Na'V'i. Men vi ser dem nok snart til en stor international turnering igen.

LÆS OGSÅ: Camp Pokémon er ude på Android i dag

Polske 'Virtus.Pro' havde også vist, at de trods kvaler online stadig møder stærkt op til offline-turneringer.

At de blev slået 0-2 af 'Ninjas in Pyjamas' i kvartfinalen sent lørdag aften gør nok lidt mindre ondt, nu hvor det står klart at ninjaerne var turneringens bedste hold.

4 kommentarer
Vis kommentarer