Nu bliver kultspillet Fruit Ninja til en film

Kan du huske Fruit Ninja? Du ved, det der mobilspil, hvor du skal skære frugter over? Ja, nu er der en spillefilm baseret på spillet på vej

Kan et 'blodigt frugtspil' blive til en familiefilm? Ja, mener firmaet bag kultspillet Fruit Ninja. (PR-foto)
Kan et 'blodigt frugtspil' blive til en familiefilm? Ja, mener firmaet bag kultspillet Fruit Ninja. (PR-foto)

Filmatiseringer af spil har i forvejen ikke det bedste ry.

Men tilsyneladende vil filmbranchen forsøge at forbedre dette rygte med at filmatisere de mindst oplagte spilserier de kan finde. Angry Birds, Tetris og nu også Fruit Ninja, skriver Gamereactor.dk.

Super Mario Brothers var Nintendos bud på en spillefilm - og det gik ikke godt. (PR-foto) Spilnyheder Efter lortefilm: Nintendo vil generobre det store lærred

Skal være film for hele familien
The Hollywood Reporter skriver nemlig, at produktionsselskabet Tripp Vision har påbegyndt arbejdet af en live-action Fruit Ninja-film, der er baseret på den berømte spilserie på mobilerne.

Filmen skal være en 'familievenlig komedie', hedder det sig.

LÆS OGSÅ: IO overvejer Hitman: Blood Money remaster

Det lyder som et sært valg, men Fruit Ninja er trods alt en af de mest populære spilserier på de mobile platforme nogensinde med over en milliard downloads, kun toppet af Candy Crush.

Derudover har Angry Birds-filmen netop haft præmiere i USA.  Og her formåede den animerede film at tjene mere end Captain America: Civil War med en forventet samlet indtjening på 38 millioner dollars.

LÆS OGSÅ: Hitmans tredje episode får udgivelsesdato i denne uge

2 kommentarer
Vis kommentarer