Ny spil-babe på vej: Her er den næste Lara Croft

Angelina Jolie er færdig i Tomb Raider-serien - se her hvem der afløser hende som 'spille-babe'

Den kommende Tomb Raider-figur skal spilles af damen, der her ses i rollen som Ex Machina. (PR-foto)
Den kommende Tomb Raider-figur skal spilles af damen, der her ses i rollen som Ex Machina. (PR-foto)

Filmatiseringer af spil har været en integreret del af Hollywood længe, men kigger man tilbage på projekter som Mortal Kombat, Super Mario Bros. og Silent Hill, så er det ikke altid gået lige godt.

Nu forsøger Hollywood sig dog med et genstart af Tomb Raider-serien, som har været på pause siden Angelina Jolies anden film i rollen som Lara Croft tilbage i 2003, skriver Gamereactor.dk.

Politiet vil gerne have adgang til mandens harddiske, men han har krypteret dem. (Foto: Clemens Bilan/AP) Teknologi Dommer: Åbn din computer - ellers kommer du aldrig ud

Stærke kræfter bag ny film
Der har længe været spekulationer om hvem der skal spille den ikoniske heltinde, og nu, takket være en bekræftelse fra The Hollywood Reporter, har vi et navn.

Alicia Vikander, der tidligere har medvirket i succesfulde produktioner som Ex Machina og The Danish Girl, er den nye Lara Croft.

LÆS OGSÅ: Minecraft er ude nu på Samsung Gear VR

Filmen instrueres derudover af norske Roar Uthaug, der tidligere har imponeret med sin katastrofefilm Bølgen.

Filmens manuskript kommer fra Evan Daugherty, der har stået bag manuskripter til blandt andet Divergent og Teenage Mutant Ninja Turtles, så det kan vist gå begge veje.

LÆS OGSÅ: Arbejder Sony på et western-spil?

14 kommentarer
Vis kommentarer