Ny spilgigant på vej: Her er Battlefield 1

Battlefield har altid være en interessant konkurrent til Call of Duty-serien, og nu lader det til, at de to giganter igen skal op imod hinanden til efteråret

Battlefield 1 udkommer til efteråret. (PR-foto)
Battlefield 1 udkommer til efteråret. (PR-foto)

Via en livestream-begivenhed i fredags løftede udvikleren DICE sløret for det næste spil i serien, og det hedder Battlefield 1, skriver Gamereactor.dk.

Spillet foregår, som tidligere rygtet, under første verdenskrig, og derfor vil spillet indeholde kavaleri, sennepsgas, zeppeliner og todækkerflyvemaskiner.

LÆS OGSÅ: Tilmeld dig som betatester til Battlefield 1 nu

Traileren, der er akkompagneres af en pervers udgave af The White Stripes' Seven Nation Army, har taget YouTube med storm og fået 17 millioner seere på bare tre dage.

Det tog til sammenligning Call of Duty: Infinite Warfare's debuttrailer en uge at nå 13 millioner seere.

LÆS OGSÅ: Nye beviser for Crash Bandicoot's tilbagevenden

DICE har samtidig afsløret, at spillet udkommer i hele verden d. 21 oktober på PlayStation 4, Xbox One og PC, og hvis du gerne vil have adgang før alle andre, får du adgang til spillet et par dage før, hvis du køber Early Enlister Edition.

Spillet kan opleves ved E3-messen i Los Angeles i næste måned, men kan du ikke rejse over havet for at prøve krigspillet, vil du alligevel få rig mulighed før spillets udgivelse.

Der vil nemlig være en åben beta-test før udgivelsen, men DICE har endnu ikke afsløret hvornår.

Din mailadresse er et yndet mål for hackere. Millioner af gange om dagen forsøger de at tvinge sig adgang til konti hos fx Microsoft og Google. (Foto: Finn Frandsen/AP) Teknologi Er din mailkonto sikker: Så ofte forsøger hackere at komme ind

4 kommentarer
Vis kommentarer